Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock v dětské fantasy?


ikona
imf
annasophia robbdwayne johnsonremake
 

Dějou se to v tom Hollywoodu věci. Na každém rohu najdete zmínku o chystané stávce, všichni panikaří, ale dětí před kamerou a kamarádčoftů v zákulisí stále přibývá utěšeným tempem. Dwaynea "The Rock" Johnsona byste asi v předělávce disneyovského dětského filmu nečekali, ale režisér Andy Fickman s ním nedávno natočil infantilní Game Plan (na každého to jednou dolehne, vzpomeňte si na Ochránce s Vinem Dieselem) a zřejmě si myslí, že Rock je ten pravý. Jen se zatím tají, jestli bude hrát záporáka nebo sidekicka, protože v příběhu jde o dva sirotky s nadpřirozenými schopnostmi (nejsou tak úplně odtud), kterých se ujme jejich nový strýček. Samozřejmě je falešný a navíc pracuje pro zlého milionáře, který chce děti nařezat na malé kousíčky, zasadit do květináčů a naklonovat si tak armádu superlidí. Caparty naštěstí zachrání cynický vdovec (to by mohl být právě Rock), kterého po smrti milované ženy už nic nebaví. Děti mu však při útěkovém road tripu na záhadnou Witch Mountain předvedou, že život pro něj ještě zdaleka neskončil.

Nejnovějším přírůstkem do obsazení je talentovaná AnnaSophia Rob z Mostu do Terabithie, který u nás právě vychází na DVD. Nedávno jste jí mohli vidět např. i v Krvavé sklizni a má do foroty odtočených tolik filmů (třeba Limanovo sci-fi Jumper), že ze stříbrného plátna jen tak nesleze. Režisér Terabithie, Gabor Csupo, má pro mladé talentované herečky zjevně slabost, právě natáčí s Dakotou Blue Richards (Golden Compass) další fantasy - The Moon Princess. Ten žánr se rozrůstá obrovským tempem. Dětská fantasy není LOTR a mladých režisérů i herců jsou všude spousty. A já se ptám... kde je Cameron Bright? Neviděl jsem ho už celé věky! :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace