Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zastavte Sinatru!


ikona
imf
brett ratnerchris tucker
 

Už nám totiž začíná rotovat a pokud se něco rychle nestane, vyrve ho odstředivá síla z hrobu a odnese někam daleko za hranice naší galaxie. Tam kde nemají hollywoodští producenti tak trhlé nápady. Jako by nestačilo, že Sinatrův "podržtaška" George Jacobs vydělal jmění na knížce Mr. S: My Life with Frank Sinatra, teď dostává další miliony za její filmové zpracování. V hlavní roli s Chrisem Tuckerem režíruje Brett Ratner. Zastavte raději tuhle dvojku! Než bude pozdě.

Nic proti Tuckerovi, je to fajn komik a má talent. Je to ale dobrý herec? A bude tenhle film alespoň trochu seriózní? Brettu Ratnerovi by někdo musel stříknout dávku talentu rovnou do žíly, protože o ní přišel při závěrečném útoku mutantů v X-Men 3. Poslední Křižovatka smrti je tak hrozná, že raději budu až do smrti koukat na Dannyho parťáky 2, než na film který by si chtěl ze Sinatry a Rat Packu, tedy původních "Parťáků", dělat nepokrytou legraci. Už teď je otázkou, jak vlastně chtějí producenti tuhle pasáž vyřešit. Jacobs byl Sinatrovou pravou rukou v letech 1953 - 1968, což vyžaduje celou řadu cameo výstupů od nejslavnějších tváří své doby. Naposledy se o něco podobného pokusil (velmi úspěšně) Martin Scorsese v Letci (Jude Law jako Errol Flynn se dal tolerovat. Celkem. :). Má na to Ratner? Nebude Sinatrova památka pošpiněna hloupou komedií pro nenáročné publikum? A proč se o to vlastně starám, když mě Sinatra nebere? Černobílí démoni se poslední dobou sápou čím dál silněji. Jen si počkejte na další V.I.M. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace