Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Moje Kung Fu je lepší než tvoje


ikona
Mr. Hlad
kung-fu
 

Už jsme si všichni dávno zvykli na to, že v Hollywoodu se pohybují lidé, jejichž mozky pracují jinak než hlavy filmových fanoušků. Proto nikoho nepřekvapí, když se jednou za čas objeví nějaký nápad na zremakování předlohy, o kterou asi nikdo moc nestojí. O nové filmové verzi seriálu Kung Fu se mluví už dlouho, ale zatím se žádné konkrétní informace neobjevily a vše až doteď zůstávalo v rovině „natočíme to a bude to super, ale zatím nevíme kdy.“ A popravdě – tenhle stav asi většině lidí vyhovoval. Popravdě si na původní seriál nevzpomínám, ale když si představím Davida Carradinea, jak putuje po divokém západě, mlátí kovboje a káže o buddhistické filozofii, musím se pousmát. Možná, že v roce 1972 to bylo cool, ale dnes si nedokážu představit, že by film mohl fungovat jinak než jako parodie. Ne všichni mají ale podobný pocit.

Před nějakou dobou se tvrdilo, že o režii by se měli podělit bratři Hughesovi, kteří jsou zodpovědní například za zajímavou comicsovou adaptaci Z Pekla, jenže studio se rozhodlo nahradit je Max Makowskim. Kdo to je? Nikdo. Markowski se zatím může krom několika televizních projektů chlubit například rádoby hororovou srágorou Kletba a prý nepříliš povedenou gangsterkou One Last Dance. Co ho tedy opravňuje k tomu, aby natočil nové dobrodružství Kwai Chang Cainea? Podle tvůrců asi fakt, že pracoval na dalším bojově laděném snímku Shinobi, což měl být remake japonské ninjovské romance, který ale skončil u ledu. Pokud se Markowski nevyšvihne k životnímu výkonu nebo se nerozhodne natočit svůj film s nadhledem, asi to nebude pro fanoušky bojových filmů to pravé. Raději si tedy počkejme na to, kdo se v roli putujícího mnicha objeví. A nebo na další změnu na režisérském postu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace