Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VyVolený Jackie


ikona
Mr. Hlad
jackie chan
 

Vypadá to, že reality show u nás jen tak neskončí. Jedna prima televize si potřebuje zase zvednout sledovanost, takže už potřetí nahnala do jednoho baráku skupinu podivných individuí a nechává je debatovat o těch největších a nejnesmyslnějších hovadinách, jaké mohou člověka vůbec napadnout. Konkurenční kanál se rozhodl nasadit do boje ještě silnější kalibr, takže pokud opravdu nevíte co dělat se svým volným časem, můžete sledovat, jak se skupina dívek snaží klofnout jednoho pracháče. Naštěstí se ta televize dá vypnout a člověk může vyrazit do kina. Třeba na třetí Křižovatku smrti, to už je pak ta deprese absolutní. Jackieho Chana už stáří definitivně dohnalo a tahle ikona akčních filmů s gumovými kostmi už dnes nemá prakticky co předvést. A díky imbecilnímu scénáři jsme možná svědky začátku konce jedné z největších akčních legend. Příští rok se navíc Jackie objeví v dětinsky vypadající taškařici The Forbidden Kingdom, což by ho mohlo v očích fanoušků akčních filmů vyřídit úplně.

Ale jemu to zkrátka nestačí a rozhodl se zničit se úplně. V reality show s názvem Jackie Chan's Disciples si totiž hodlá vytrénovat nástupce. To, co se sám učil desítky let, hodlá před televizními kamerami předat nějakému americkému Lojsovi během několika týdnů a udělat z něj novou akční hvězdu. Zní to docela děsivě a popravdě si nedokážu moc představit, jak se bude nějaký nováček bez kaskadérského výcviku pokoušet proskočit okénkem 20x50 centimetrů. Možná, že se sice dozvímě některá Jackieho tajemství a nakoukneme pod pokličku natáčení akčních scén, ale Chan slibuje, že se dočkáme i takových šíleností, jako je baletní a taneční výcvik. Kdyby se místo toho raději pokusil natočit reality show, ve které by učil Tonyho Jaa anglicky a vyprávěl mu o poměrech v Hollywoodu, bylo by to pro fanoušky zlámaných končetin a rozdrcených čéšek mnohem zajímavější a především přínosnější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace