Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex je konečně zpátky!


ikona
imf
seriál
 

A že jsme se načekali. Populární televizní seriál Sex ve městě, po úspěšném šestiletém tažení, definitivně skončil v roce 2004. Fanoušci však na sympatickou novinářku Carrie Bradshaw nezapomněli a vytrvale se dožadovali návratu čtveřice hrdinek a Pana Božského. A tak zatímco představitelky hlavních hrdinek zase poslušně zapadly do béčkových, céčkových nebo žádných rolí, guru původního seriálu - Michael Patrick King - obíhal producenty, sepisoval scénář a snažil se všechny přesvědčit, že tahle látka si zaslouží další, tentokrát už celovečerní zpracování. Ochota sponzorů nakonec byla přeci jenom nalomena a začaly se objevovat zmínky o tom, že hvězdy čistí své itineráře (ne že by v nich bylo nějak přehnaně plno) a schyluje se k natáčení. Jenže to už je několik měsíců a od té doby zase ticho po pěšině. Hrdinky seriálu jsou pyšné na to, že už nejsou žádné teenagerky, ale důchodcovský spinoff asi nikdo z nás neočekává. Teď se však projekt definitivně rozjel vstříc své první klapce.

Ta ve skutečnosti padne už 19. září, takže fanoušci a hlavně fanynky si mohou toto datum vyznačit tlustým červeným fixem. Znamená to, že v kinech bychom se filmu měli dočkat nejpozději za rok, pokud ho někdo nestrčí do chladného trezoru a nerozhodne se mu vylepšit timing. Ale nemalujme čerta na zeď. Do obsazení mimochodem přibyla na poslední chvíli ještě jedna herečka, která bude hrát asistentku hlavní hrdinky. Není to nikdo jiný než Jennifer Hudson. Tím se hvězdný index celé party zvyšuje o jednu hvězdičku a jednoho Oscara. Gratulujeme. Ale snad se nebude zpívat. Od toho máme jiné filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace