Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ali G míří vysoko


ikona
imf
ali gboratcurly oxide and will thrillsacha baron cohen
 

Fanoušci tohohle potrhlého Londýňana už dávno vědí, že má před sebou velkou budoucnost. Ali G aka Sacha Baron Cohen se proslavil svým komediálním pořadem Da Ali G Show, ve kterém přepíná hned mezi třemi postavami - Ali G je maník se slabostí pro jamajský styl, nesrozumitelnou angličtinu a má neuvěřitelně dlouhé přirození, Borat je kazachstánský reportér se zálibou v pornu a Bruno je australský módní expert-homosexuál. S těmito maskami Sacha zpovídá nejrůznější hosty a také účinkuje ve vlastních skečích. Zřejmě vás nepřekvapí, že v civilu je Sacha naprosto normální, britský džentlmen a dokonce se do něj zabouchla i Isla Fisher (Nesvatbovi), momentálně jsou zasnoubeni a zřejmě je čeká ještě něco víc. Pro porovnání: Obrázek Sachy civilního a Aliho G:

Během několika let to Ali G dotáhnul na celovečerák (opravdu hodně ujetý snímek, který je k mání i v české distribuci) a další Sachovo alter-ego, Borat, moderovalo letošní MTV Awards. Kazachstánský reportér zvládající plynnou češtinu (dě-ku-jí) je však trnem v oku kazachstánské vládě, která podala na Sachu a MTV žalobu. Reakce? Sacha právě natáčí celovečerák s výmluvným názvem Borat. :)

A to zdaleka není všechno. Opravdoví fanoušci ho poznali i po hlase, v animovaném Madagaskaru, kde ztvárnil krále lemurů a to tak přesvědčivě, že konkuroval i samotným tučňákům a objeví se i ve druhém díle. Momentálně má rozjednaných pár velmi slibných projektů. V Talladega Nights (pracovní název) se postavil po bok dalšího velikána mezi komiky, Willa Ferrella (oba mají přes metr devadesát ;) a v rámci žánru zůstane i s filmem Dinner for Schmucks, což je remake francouzské klasiky Blbec k večeři. Nejnověji ohlášenou peckou je komedie Curly Oxide and Will Thrill z pera Tiny Fey, autorky Protivných sprostých holek (a několika desítek skečů v Saturday Night Live), který vypraví o dvojici podivínů, kteří dají dohromady hudební kapelu a stane se z nich hit sezóny.

Pro Sachu to zkrátka vypadá docela dobře a i když se blíží čas, kdy bude muset odhodit svoje přezdívky a začne se protloukat "jen" jako Sacha Baron Cohen, neměli by se toho bát ani jeho nejzarputilejší fandové. Vyděláme na tom konec konců všichni.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace