Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile 4: Fullhouse!


ikona
imf
sequel
 

Producenti si konečně spočítali, že když jim ve trojce komerčně vyšlo i obsazení absolutně neznámého Lucase Blacka, mohou s klidem začít pracovat na čtyřce. Stále ještě jim ale nedošlo, že tu jde především o ty auta. V dalším díle se tak kromě naleštěných miláčků objeví všichni čtyři "vostrý řidiči" - Paul Walker, Vin Diesel, Tyrese Gibson a Lucas Black. Pokud to není marketingová vějička, mělo by se rychlé kvarteto sejít na závodech v Riu. Už závěr trojky naznačoval, že tvůrci chtějí celou sérii svázat dohromady (postava Vina Diesela vyzývá k závodu postavu Lucase Blacka, je to symbolické pomrknutí na fanoušky). Teď by se tedy mohli sejít staří se staršími a to se odrazí i ve vozovém parku, kde jsou slíbeny jak americké muscle cary (Diesel by mohl opravit i tu ďábelskou mašinu, kterou v jedničce rozflákal o náklaďák), tak japonské pekáče, co při rychlostech nad 270 km/h žalostně kvičí, jak kdyby jim někdo podřezával turbo.

Sehnat titulní čtveřici asi nebude zas tak složité. Vin Diesel se potácí od čerta k ďáblu a pořád hledá způsob, jak si vydělat na dalšího Riddicka, Paul Walker momentálně dělá spíš do menších projektů, Tyrese hraje malé štěky ve velkých a velké štěky v malých filmech, a Lucas Black od třetího Rychle a zběsile nic nenatočil. Takže stačí hodit na stůl pár milionů a kluci se budou bratřit jako by se nechumelilo. Jenom nevím, jestli to pomůže většímu finančnímu ohlasu, protože ty auta jsou základ. Výhody to ale rozhodně má - s kvalitním režisérem by to mohlo zase svištět, Diesel a Walker mohou alespoň trochu hrát, nehledě na to že taková slezina naznačuje definitivní konec série. Takoví Dannyho parťáci v závodním světě. Kdyby se celou sérii povedlo zakončit ve velkém stylu, dal by se snad odpustit i nebetyčně špatný třetí díl. V jeho recenzi jsem se zapřísahal, že o dalším filmu nechci už ani slyšet, ale tahle týmovka není úplně beznadějným nápadem. Teď se ještě musí ze statutu zbožného přání posunout trochu blíž produkci. Neoficiálním termínem je léto 2008, ale to už by měl sakra někdo nastartovat. Jinak se ty fára nerozjedou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace