Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake dokumentu?!?


ikona
imf
remake
 

Peklo oficiálně zamrzlo. V Hollywoodu se chystá dramatizace úspěšného dokumentu s Johnny Deppem nebo Edwardem Nortonem v hlavní roli! Jeden nebo druhý by měli ztvárnit nejlepšího arkádového hráče všech dob, Billyho Mitchella. Nathan Fillion a Greg Kinnear se pro změnou poperou o roli věčně druhého Stevea Wiebeho. Pokud vám ta jména připadají povědomá, možná jste četli naší novinku o projektu King of Kong: Fistful of Quarters. Po uvedení do kin se z dokumentu stala VELKÁ věc. Vynikající kritické ohlasy, nadšení diváci a spokojení producenti, kteří hned oslovili Hollywood s tím, že by se na toto téma dala natočit regulérní komedie.

Nezní to nelogicky, ale tempo se kterým se tak děje působí vyloženě zvráceně. Režírovat by měl Seth Gordon, režisér původního dokumentu, a scénář prý bude do konce září připraven k natáčení. Nástřely obsazení jsou sice přehnaně ambiciózní, ale ve světě, kde klidně odklepnou Pravou blondýnku 3 bez účasti Reese Witherspoon, je už tak nějak možné všechno. Jenom mě trochu mrzí, že v dokumentu jde právě o Donkey Konga, který mě dokonale minul. Vůbec všechny tyhle maskoty od Nintenda v lásce nemám. Ať natočí celovečerák o týmovém hraní Metal Slug! Kocoura bude hrát Chris Barrie, mě si střihne Matthew Fox a divoké sny, ve kterých se oba proboříme přímo do světa Metal Slugu, natočí Michael Bay. To by byl film!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace