Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drak se znovu budí


ikona
imf
remake
 

Ale naštěstí se nebude jmenovat Bruce Lee, nebude kompletně digitální a snad se o něm ani nebude mluvit. Fanoušci slavné legendy bojových umění tak mohou nechat nunčaky v klidu, protože snímek Awaken the Dragon bude "jen" připomínat slavný Enter the Dragon, ve kterém se Bruce Lee jako tajný agent vydal na ostrov plný bojovníků, aby tu všem nakopal zadky, svrhnul zlého diktátora a odhalil pár komplotů. Drsňáka jeho kalibru ale už podle amerických filmařů na světě nemáme a tak je důležitá mise ve snímku Kurta Suttera (producent televizního seriálu Shield) svěřena hned dvěma mužům - jeden z nich je stárnoucí agent FBI, druhý pak vytrénovaný shaolinský mnich, který však z kláštera utekl, aby si trochu užil civilizace. Teď však bude muset ukázat, že jeho výcvik nespočívá jen v čechrání vzduchu pro fotoaparáty turistů.

Sutter zas bude muset ukázat, že není jen dobrý producent, ale také scenárista a režisér. V případě svého celovečerního debutu si toho na záda naložil opravdu hodně, ale zjevně vyrůstal na hongkongských mlátičkách a chce svou lásku za pomoci skromného rozpočtu předvést světu. Tyhle dobré úmysly většinou nedopadají dobře a když jsem viděl první obrázky z Red Belt s Chiwelem Ejioforem, pokoušel se o mě infarkt, nicméně Sutter prohlásil, že hodlá nového Draka střihnout v noirovém stylu a do role shaolinského mnicha neobsadí Justina Timberlakea, ale nějakou novou tvář, která skutečně umí vykopnout protivníkovi zuby, aniž by při tom zaměstnávala půlku trikového oddělení. To zní celkem přesvědčivě, ale kde takového borce najít? Co třeba Sam Looc ze Zero Gravity? Klikněte a uvidíte, co si tihle borci zadarmo natáčeli před pěti lety na digitální kameru. Od té doby pracuje většina z nich v Hollywoodu na postech kaskadérů (Lateef Crowder si dokonce dovolil rozčísnout pěšinku i Tonymu Jaa v Tom Yum Goong) a čekají, jestli si jich někdo nevšimne. Tak, Suttere, teď máš šanci. Ať se Bruce nemusí točit v hrobě vyšší než povolenou rychlostí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace