Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sommers se sápe po G. I. Joe


ikona
Cival
g.i. joePeter Jacksonstephen sommers
 

Stephen Sommers se málem stal Jamesem Cameronem bez Titanicu. Pořád ne a ne se rozhoupat pro nový projekt. Tu podložená zpráva o nové verzi Flashe Gordona, támhle zase žhavá informace o remaku monumentální sci-fi When Worlds Collide, jinde filmy jako Airborn nebo Magic Kingdom for Sale... a je jistých pět let bez Sommersova filmu. Nakonec nejspíš nespatří světlo světa ani jeden ze zmíněných projektů, protože Stephen Sommers se prý chystá podepsat smlouvu na režii G. I. Joe.

O fenoménu hraček s tímhle jménem psal imf už dřív tady. Pokud jste líní klikat vězte, že G. I. Joe je malý plastový vojáček od společnosti Hasbro, který má nejmenším dětem vštípit, že americký mariňák je největší drsňák na světě a že nakope zadel každému od Usámy po Uwe Bolla. Během let se v obchodech pod nálepkou G. I. Joe Team objevila široká škála jiných milých figurek, jejichž primárním úkolem je ničit, anihilovat a jinak ubližovat zlotřilým soupeřům z týmu C.O.B.R.A. Prostě těžká střílečka, kterou by Hasbro nejspíš chtělo udržet v rámci ratingu PG-13, aby mohly nad ostatky zloduchů jásat i caparti. V éře po Arniem a Chucku Norrisovi by to koneckonců neměl být problém...

Po angažování Stephena Sommerse si můžeme být jisti velkolepou digitální show, s rozpočtem vysoko přes sto milionů dolarů. Osobně mě tahle představa spíš děsí, protože Van Helsinga považuju za těžkou sračku, Mumii za „jen“ dobrý film a její dvojku za přeplácaného kastráta. Kolega imf by vás naopak nabil optimismem a začal kázat o výjimečnosti obou pouštních dobrodružství. Inu, uvidíme za dva tři roky.

P.S.: New Line Cinema prý znovu jedná s Peterem Jacksonem o Hobitovi. Ten kolotoč už je spíš otravný než vnadící...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace