Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman jako tučňák?


ikona
imf
comics
 

I to by se mohlo stát. Warnery přestalo bavit, že Marvel ve svých filmech plýtvá comicsovými hrdiny jako na běžícím pásu a rozhodl se posbírat všechny své licence a natočit Justice League of America. Tahle partička superhrdinů chrání baštu neomezených možností a je na to sakra hrdá. Možná nenosí šortky s hvězdami a pruhy jako Kapitán Amerika, ale disponuje patřičnou údernou silou. Nebo byste se snad chtěli dostat do křížku se Supermanem, Batmanem, Flashem, Wonder Woman a Green Lanternem?

Všichni pocházejí ze stáje DC Comics a patří k těm slavnějším superhrdinským týmům, ve kterých se vystřídalo bezpočet hrdinů. Do prvního celovečeráku se Warneři samozřejmě snaží nacpat ty nejslavnější. Vedle Supermana a Batmana je to superrychlík Flash, který svého času okupoval televizní obrazovky a v dohledné době ho snad čeká celovečerní sólovka, pak je tu zelený, svítící a energií nabitý Green Lantern a samozřejmě sexy Wonder Woman, která získala nadpřirozené schopnosti od samotných bohů. I ona se zřejmě dočká celovečerní adaptace, kde bude likvidovat padouchy na vlastní pěst. Justice League by tak měla být odrazovým můstkem pro tyhle zelenáče a upevnění statutu pro znovu se rozebíhající veterány.

Což nás dostává ke dvěma zásadním otázkám - bude hrát Supermana Brandon Routh a objeví se Batman s obličejem Christiana Balea? Warneři chtějí obětovat hodně peněz a vidí projekt jako další evoluci filmových comicsů, ale povede se tohle sladit? Zákulisní šepty povídají něco o tom, že Justice League má přednost před druhým Supermanem a tak by se tu Routh mohl objevit. Ostatně oba herci už předtím prohlásili, že by si klidně zahráli v uvažovaném Batman vs. Superman. Tehdy šlo jen o domluvu mezi studii. Film měl režírovat dobrý tucet režisérů, ale nejhlasitěji se mluvilo o Wolfgangu Petersenovi.

Jenom mi povězte jedno, a tím se vracím k lehce zavádějícímu titulku, proč comics takového významu (alespoň pro Warnery) píše dvojice scenáristů-začátečníků, kteří se právě zocelují na nízkorozpočtovém hororu Mirrors a proč to má režírovat George "Happy Feet" Miller? To jsou u Warnerů tolik opití úspěchem Pottera a chtějí rozfofrovat další stamiliony dolarů jen tak pánu bohu do oken ? Vůbec to nechápu. Ale vůbec. Jenže... já vlastně nemusím. Posledních dvanáct hodin si dokolečka pouštím redband trailer k Shoot 'Em Up a jsem v pohodě. Nějací superhrdinové si můžou trhnout. Já mám Clivea. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace