Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sněhurka bude!


ikona
imf
yuen woo-ping
 

Vzpomínáte jak jsem nedávno mluvil o asijské verzi Sněhurky? Dělal jsem si z toho prokazatelně legraci, protože tenhle projekt měl všechny parametry šílenosti, která navěky zůstane v tzv. Development Hell. Občas o ní proběhne nějaký ten klep, ale nikdo vám neřekne nic konkrétního a tak zápasíte s dohady a nadějemi. Tahle Sněhurka je však z tužšího těsta, než by se mohlo zdát. Pod pracovním názvem Snow and the Seven už je totiž dokončen scénář a i když se trochu liší od mé prezentace, hlavní hrdinkou je dívka vychovaná v Hong Kongu 19. století, kterou opravdu honí ta stará královna s rozbitým zrcadlem, protože si myslí, že je reinkarnací Sněhurky. Akorát jí (zatím) nehraje Natalie Portman a režisérem není Yuen Woo-Ping. Ale než začnete plakat, poslechněte si i další informaci. Ping zůstává jako choreograf akčních scén, protože naší Sněhurku budou proti královniným noshledům skutečně trénovat shaolinští mnichové (elitní sedmička). Režisérem se však stává Francis Lawrence. Ano, TEN Francis Lawrence - autor Constantinea a I am Legend.

Už v průběhu natáčení Smithova velkotrháku je z Lawrence režisérská hvězda, takže si nemyslím, že by se jen tak zahazoval s obskurní Sněhurkou. Buď se mu extrémně líbil scénář, nebo dostal hodně zaplaceno, nebo ho s tím otravovali už před pár lety a on teď ze slušnosti kývnul. Jestli mu ale dobrá nálada vydrží a skutečně to bude režírovat, stoupne v Hollywoodu ten projekt v ceně a v době kdy se má začít natáčet (leden 2008) by sponzoři nemuseli být skoupí. To už totiž velmi pravděpodobně bude mít Lawrence na kontě pár stovek milionů, jak už se to režisérům Smithových filmů stává.

A pak si třeba dá říct i Natálka a Jet Li podlehne lákání Yuen Woo-Pinga. V jeho případě bych ale měl připomenout, že tradiční kung-fu už odložil do skříně. Budeme si tak muset počkat, zda se vyplní kardinálovo: Zrada je jenom otázkou peněz. A nebo se zas dočkáme věčného náhradníka Collina Chou. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace