Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Léto plné asfaltu


ikona
imf
jason stathampaul anderson
 

Letošní blockbustery pomalu dávají sbohem a je na čase hledět vstříc sezóně, která teprve přijde. Letní premiéry roku 2008 budou pěkně žhavit gumy. Jako otvírák nás čeká Speed Racer sourozenců Wachowských, jenž zřejmě opět posune hranice myslitelného (autoři mají co dělat s VELKÝMI očekáváními) a vystřelí Emila Hirsche do první ligy podobně jako se to letos povedlo Shiovi. Na přelomu léta a podzimu však číhá ještě jedna automobilová honička, tentokrát s velmi béčkovými parametry. Remake stařičkého kulťáku Death Race 2000.

Původní verze z roku 1975 pochází z pod taktovky Rogera Cormana, takže si jistě dovedete představit, jak dekadentně vypadaly souboje Davida Carradinea a tehdy neznámého Sylvestera Stalloneho. Nebo asi nedokážete, takže následuje názorná ukázka. S těmi hákovými kříži bude asi v remaku trochu problém (odehrává se v roce 2020). Postava Frankensteina z ukázky bude hrát v novém zpracování hlavní roli a střihne si ji Jason Statham. A o čem to vlastně bude? O spoustě divných aut narážejících do sebe, likvidujících chodce, krávy a všechny ostatní živočichy v dosahu. Postavu která "proslavila" Sylvestera Stalloneho si zahraje Tyrese Gibson (toho už zřejmě neproslaví nic) a hlavní záporačku filmu obstará Joan Allen (emancipace je zjevná). A na závěr to nejhorší? Režíruje Paul Anderson. Ale uznejte... i jemu se musí jednou na ruletě života zastavit kulička na tom správném políčku a třeba nás čeká příjemné, audiovizuálně drzé béčko pro všechny fanoušky "pedal to the metal" scén. O dobré automobilové honičky je v Hollywoodu nouze a tak ho to nechme alespoň zkusit.

p.s. Jason je samozřejmě bůh. To jen kdyby to z novinky patřičně nevyznělo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace