Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokloňte se Spockovi!


ikona
imf
comics
 

Comic Con je v plném proudu a nekonečné zástupy geeků zažívají každoroční žně. Kromě tradiční výstavky Star Wars memorabilií (viz obrázek), jsou samozřejmě těžištěm celé show tiskovky, na kterých hollywoodská studia odhalují novinářům chystané pecky a to nejen z comicsového ranku. Největší smetanu během prvního dne slíznul J.J. Abrams, který má hned dvě žhavá želízka v ohni - restart celovečerních Star Treků a tajemný 1-18-08.

Pro Star Trek byl potvrzen návrat "staré ligy", tj. Williama Shatnera a Leonarda Nimoye, ale ještě není jisté koho přesně si herci v čestných úlohách zahrají. Tajemství zatím halí i představitele Jamese T. Kirka. Matt Damon se v této roli neobjeví, protože podobný trumf by tvůrci jistě vypálili na Comic Conu, ultimátní to slezině Trekkies. Abrams se sice přiznal k tomu, že víc "žere" Star Wars (moc dobře ví, že Trekkies jsou dnes už v menšině :), ale na požádání vyjmenoval nejdůležitější body ústavy Federace a hlavně potvrdil, že Spocka si v nové verzi zahraje Zachary Quinto. Kdo to je? Sylar z Heroes. Schválil ho dokonce i Nimoy, takže skalní fanoušci nesmí říct ani popel. Tak. A máte to.

Pak Abrams všechny ohromil novými ukázkami z 1-18-08 aka Cloverfield aka Monstrous, načež prohlásil, že film ještě nemá definitivní název, ale že by se mělo jednat o klasický monster-film, který by měl být konkurencí japonské Godzille. Akorát bude chytřejší, lepší a zábavnější. Snad. Díky tajnůstkářské kampani mu to zatím všichni baští.

Velký úspěch měla i tiskovka Judda Apatowa, který chystá komedii Drillbit Taylor v hlavní roli s Owenem Wilsonem. Ten si zahraje bezdomovce, kterého si najme jako bodyguarda trojice totální geeků, kteří jsou ve škole šikanování a fotbalisti jim kradou peníze na oběd. Apatow vtipkoval, že ve filmu je spousta robotů a elfů, má rozpočet 280 milionů dolarů a pomocného režiséra dělá Michael Bay. Po zjištění skutečných nákladů Božského Evana už bych se nedivil ničemu.

Hodně se mluvilo i o Iron Manovi, který bude mít regulérní tiskovku v sobotu. Byly potvrzeny camea Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Hilary Swank (možná Black Widow) a Jon Favreau představil i trailer. Snad se ho dočkáme i za branami Comic Conu, protože je prý velmi povedený a dokonce předvádí i záběry z jedné z největších akčních scén - Iron Man v ní uniká před dvěma stíhačkami. Když si vzpomenu na Starscreama z Transformers, pomalu to vypadá, že cestování letadlem přestává být nejbezpečnější formou transportu.

V následujících dnech se jistě vyrojí i další info. Budeme na stráži a pokud se něco zajímavého semele, dozvíte se to první.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace