Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velká filmová hvězda


ikona
imf
jessica simpson
 

Jessica Simpson si zjevně nedá pokoj. Poté co její poslední film, Blonde Ambition, na žádost jejího otce a manažera v jedné osobě, neprošel do distribuce (zjevně byl ještě mnohem horší, než všichni čekali), chystá popová hvězdička další "pecku", která se má jmenovat Major Movie Star. Název je spíš zbožným přáním a zápletka je regulérní vstupenkou do pekla. Jessica ve filmu hraje rozmazlenou filmovou hvězdu, která právě zjistí, že její přítel je gay (!) a její účetní a bratranec v jedné osobě (!!) utekl s veškerým jměním. A protože je zmatená, rozhodne se narukovat do armády (!!!).

V bagančatech jí to samořejmě příliš nejde, neustále se dožaduje pilníčku na nehty a telefonu, aby si mohla postěžovat svým kamarádkám a manažerovi (Steve Guttenberg!), jak hloupá ve skutečnosti byla. Ale nikdo jí telefon ani propustku nedá a všichni jí budou buzerovat, především tedy Vivica A. Fox jako hlavní kápo celé základny. Uff... tomu říkám hvězdné obsazení a nedostižná originalita. Z fleku bych vyjmenoval pět stejných filmů, počínaje Vojínem Benjaminovou s Goldie Hawn v hlavní roli. Tohle zní skoro jako remake, až na to že je mizerně obsazený, má dementní zápletku a produkuje ho společnost Nu Image, zodpovědná za největší céčka obíhající videopůjčovnami. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam. Ani sem nedám žádný "hot hot hot" obrázek Jessicy, protože byste jí pak začali litovat. A to si nezaslouží. Natáčení začalo včera ve zrušeném vojenském kempu někde uprostřed Louisiany. Fanoušci už mohou odškrtávat dny do premiéry. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace