Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kung-fu trpaslíci


ikona
imf
jet liyuen woo-ping
 

Jednu věc Asiatům neupřete. Jsou šílení! A je to tak dobře. Spoustu výdobytků moderní doby bychom neměli, kdyby si někdo v srdci Japonska nebo Číny neusmyslel, že je potřebujeme. A jakkoliv to zprvu vypadalo trhle, dneska jsou to věci denní potřeby nebo absolutní hitovky. Jen počkejte, vzpomenete si na mě, až se bude za pár let král bavičů Novotný ohýbat ve stylu téhle zábavné show. Japonci jsou nadlidi, my si dneska vystačíme s Yuen Woo-Pingem, což je svým způsobem "jen" šílenec. Stačí se podívat na ukázku z některých jeho filmů natočených v 80. letech. Sledujte. Bacha ať vám mezitím zdravý rozum neuteče zadními vrátky.

A Ping spolu s bratry má teď natáčet kung-fu adaptaci Sněhurky a sedmi trpaslíků. Sněhurku bude hrát Natalie Portman a šéfa trpaslíků, v tomto případě shaolinských mnichů, sám Jet Li. Děj je asi následující: Zlé královně kdysi Sněhurka rozsekala zrcadlo na sedm kusů a shodila jí ze srázu. To byl konec pohádky, jak ji všichni známe. Královna však přežila a následujících tisíc let hledala úlomky zrcadla. Jedině znovu slepený artefakt jí může proměnit ze zombie zpátky v krasavici. Konečně vystopovala sedmý střep, ale je tu problém. Mají ho ve své moci shaolinští mnichové. Ti se čirou náhodou skamarádí s reinkarnovanou Sněhurkou (Portman) a společně se rozhodnou královně a jejím noshledům rozk... rozkopat vozíček s otrávenými jablky. Nebo tak něco. Jestli vám to nepřipadá šílené, pak vám doporučuji nakoukat kompletní Pingovu tvorbu, budete se velmi dobře bavit (hlavně u Mismatched Couples - Donnie Yen v absolutní formě).

p.s. Vážně si ty odkazy proklikejte. Nadávat mi můžete ve vzkazníku. Utržené bránice pojišťovna nehradí

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace