Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailery z pekla


ikona
imf
trailery
 

Každý nový web zasvěcený trailerům je darem z nebes. A když za ním stojí samotní filmoví tvůrci je to rovnou věc hodná oslavy. Trailers from Hell se odpíchnul od nápadu Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze, který se dočkal realizace v Grindhouse. Tentokrát ale nejde o trailery na fiktivní trashové filmy, na webu jehož existenci zaštítil mj. režisér Joe Dante (Vnitřní vesmír, Gremlins) najdete trailery na kultovní trashovou tvorbu jako Danger Diabolik nebo Man With X-Ray Eyes. A další budou přibývat každý týden. Co je hlavním lákadlem oproti YouTube, kde je najdete také? Když odhlédnu od velmi stylového vizuálního provedení, jde především o možnost zapnout si ke každému traileru audiokomentář významného filmového tvůrce. Steven Spielberg vám asi trailer na Robot Monster neokomentuje, ale kromě již zmíněného Joe Danteho se nechali před mikrofon dotáhnout např. John Landis nebo Edgar Wright. Další jistě přibudou, pokud budou mít tyto webové stránky úspěch.

Možná to není váš šálek kávy, ale filmové dno, a vůbec všemožně pokleslé filmy a filmečky, bylo vždy pro filmové fanoušky velkým lákadlem. A mj. se všeobecně šušká, že nejlépe se píše/vypráví o těch největších odpadech, které probudí vaší fantazii. Ale není to vždy pravidlem. Kouzlo špatných filmů se denně snaží objevovat velmi kvalitní web BadMovies.org. Trailers From Hell je zjevně dalším příspěvkem do relativně skromné studnice děl, která jsou tak špatná, až jsou dobrá. A kdo má náladu, může se u nich za břicho popadat, nebo v nich hledat jakousi zvrhlou poetiku. Zkuste to a hned začnete na pestrobarevný filmový svět koukat jinýma očima.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace