Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99781 - 99800 Napsat příspěvek
Ne stačí se podívat na stčka - Jericho dneska. Nejdřív dal info do seriálové diskuze sem a pak úplně to samé pod profil :-). U filmů ani nemluvit, tam je profil, recenze, trailery atd. Často se všude diskutuje o všem, protože film/trailer někdo vidí dřív než je vydán článek recenze/traileru, tak to dá pod profil atd..

Zase na druhou stranu určitý přínos to je protože k seriálovým diskuzím je špatný přístup - musí se hledat v mnohastránkovém seznamu. Tohle se snad vyřeší s novým layoutem.

SPOILER je dejme tomu snadné přestat číst, ale často když na něj někdo reaguje tak už to často neoznačí:-.

Jo a k tomu označení počtu příspěvků, to by fakt chtělo, stačil by třeba součet:+.
464963
Ne stačí se podívat na stčka - Jericho dneska. Nejdřív dal info do seriálové diskuze sem a pak úplně to samé pod profil :-). U filmů ani nemluvit, tam je profil, recenze, trailery atd. Často se všude diskutuje o všem, protože film/trailer někdo vidí dřív než je vydán článek recenze/traileru, tak to dá pod profil atd.. Zase na druhou stranu určitý přínos to je protože k seriálovým diskuzím je špatný přístup - musí se hledat v mnohastránkovém seznamu. Tohle se snad vyřeší s novým layoutem. SPOILER je dejme tomu snadné přestat číst, ale často když na něj někdo reaguje tak už to často neoznačí*:-*. Jo a k tomu označení počtu příspěvků, to by fakt chtělo, stačil by třeba součet*:+*.
0 0
reagovat
Osobne neviem, či to bol nejako extra geniálny nápad. Diskusie k jednotlivým seriálom sa vedú skôr rovno v ich profiloch, kde to má človek potriedené pekne po jednotlivých tituloch a väčšinou nehrozí, žeby narazil na spoilery z iných seriálov, aké momentálne sleduje. Samostatná diskusia o seriáloch sa tak stane zbernou skládkou takých vecí, ktoré ešte na MZ nemajú profil. Vzhľadom k tomu, že zaujímavých televíznych programov sa za rok urodí podstatne menej, než zaujímavých filmov, nevidím to so živosťou tejto diskusie nijako ružovo.
Diskusia k filmom na tom bude o trošičku lepšie - plno filmov na moviezone ešte nemá svoj profil, ale tiež tam asi nebude ktovieako živo.
Diskusia o akciách - toto je asi najlepší nápad. Debaty o spoločných akciách zaberali na moviezone značný priestor v iných diskusiách.

Čo sa týka tých odkazov, tak by možno nezaškodilo hodiť všetky štyri diskusie aj s počtom nových príspevkov do ľavého menu.
464962
Osobne neviem, či to bol nejako extra geniálny nápad. Diskusie k jednotlivým seriálom sa vedú skôr rovno v ich profiloch, kde to má človek potriedené pekne po jednotlivých tituloch a väčšinou nehrozí, žeby narazil na spoilery z iných seriálov, aké momentálne sleduje. Samostatná diskusia o seriáloch sa tak stane zbernou skládkou takých vecí, ktoré ešte na MZ nemajú profil. Vzhľadom k tomu, že zaujímavých televíznych programov sa za rok urodí podstatne menej, než zaujímavých filmov, nevidím to so živosťou tejto diskusie nijako ružovo. Diskusia k filmom na tom bude o trošičku lepšie - plno filmov na moviezone ešte nemá svoj profil, ale tiež tam asi nebude ktovieako živo. Diskusia o akciách - toto je asi najlepší nápad. Debaty o spoločných akciách zaberali na moviezone značný priestor v iných diskusiách. Čo sa týka tých odkazov, tak by možno nezaškodilo hodiť všetky štyri diskusie aj s počtom nových príspevkov do ľavého menu.
0 0
reagovat
Jako takto - seriály moc něčtu ani profily, natož diskuze ;)... Ale rozčlenění je hoodně fajn...
Zobrazování bych dal čtyři čísíkla nahoru, od filmů, po kecárnu... Ty čtyři písmena by se tam snad vlezly...
464961
Jako takto - seriály moc něčtu ani profily, natož diskuze ;)... Ale rozčlenění je hoodně fajn... Zobrazování bych dal čtyři čísíkla nahoru, od filmů, po kecárnu... Ty čtyři písmena by se tam snad vlezly...
0 0
reagovat
link

sorry, ale je to neskutečně chytlavý :D
464960
http://www.youtube.com/watch?v=koFOz6gMgtU sorry, ale je to neskutečně chytlavý *:D*
0 0
reagovat
jezis nikdo ho nenuti do ty diskuze chodit. jednou tam pude, tak mu logicky stejne jako u filmovyho musi dojit, ze tam budou spoilery. Stale muze zustat u kecarny, ktera je jako stara diskuze, jen v ni ted nebudou ZADNY spoilery z filmu a serialu. A to samozrejme plati pro vsechny, ne jen mhsh :) V kazdym smeru v tom vidim jen vyhody ....
Navic jakmile clovek vidi spoiler, tak by sam mel vedet, kdy prestat cist ...
464959
jezis nikdo ho nenuti do ty diskuze chodit. jednou tam pude, tak mu logicky stejne jako u filmovyho musi dojit, ze tam budou spoilery. Stale muze zustat u kecarny, ktera je jako stara diskuze, jen v ni ted nebudou ZADNY spoilery z filmu a serialu. A to samozrejme plati pro vsechny, ne jen mhsh :) V kazdym smeru v tom vidim jen vyhody .... Navic jakmile clovek vidi spoiler, tak by sam mel vedet, kdy prestat cist ...
0 0
reagovat
můj profil poj'ďte si zahlasovat... Na který akční spektákl se těšíte víc?? Transformers nebo Smrtonosná past 4.0??
464958
[link="http://www.csfd.cz/uzivatele.php?viceouzivateli=26929&zobrazit=profil"]můj profil[/link] poj'ďte si zahlasovat... Na který akční spektákl se těšíte víc?? Transformers nebo Smrtonosná past 4.0??
0 0
reagovat
To s těma seriálama je rozporuplný.. chápu co mhsh myslí, ale jak by se to nejlíp vyřešilo, to nevim.. zavádět tzv. "spoileroidní" typ písma ještě do starýho designu.. nevim jestli to je tak velkej zásah do systému, ale určitě by to mnohé vyřešilo :)
464957
To s těma seriálama je rozporuplný.. chápu co mhsh myslí, ale jak by se to nejlíp vyřešilo, to nevim.. zavádět tzv. "spoileroidní" typ písma ještě do starýho designu.. nevim jestli to je tak velkej zásah do systému, ale určitě by to mnohé vyřešilo :)
0 0
reagovat
link to je dost dobre sestříhaný video, pro každyho fanouška hokeje.
464956
http://youtube.com/watch?v=DB_WxS61q48&mode=related&search= to je dost dobre sestříhaný video, pro každyho fanouška hokeje.
0 0
reagovat
Ukazka by byla, ale ne ke zverejneni ;)

Diskuze se behem vikendu trochu vylepsi, vychytaj se mouchy... ale ty ctyri podrubriky zustanou. Evidentne se v dobe, kdy je denne v diskuzi 100 novych prispevku, uzivi.
464955
Ukazka by byla, ale ne ke zverejneni *;)* Diskuze se behem vikendu trochu vylepsi, vychytaj se mouchy... ale ty ctyri podrubriky zustanou. Evidentne se v dobe, kdy je denne v diskuzi 100 novych prispevku, uzivi.
0 0
reagovat
Nebyla by nějaká menší ukázka z nového movieZone, na kterém děláte? :)
464954
Nebyla by nějaká menší ukázka z nového movieZone, na kterém děláte? *:)*
0 0
reagovat
Teda přidám můj soukromý názor:

Mě to přijde jako nesmysl, o seriálech a filmech se může diskutovat pod profily, takhle to bude rozdrobené na 50ti místech a povede to k tomu, že se tu budou objevovat spoilery na všechno a bude to absolutně nečitelné. Třeba takhle nečtu diskuzi pod seriály, co jsem neviděl nejnovější řady, ale takhle? Dobrý je třeba oddělení domlouvání srazů, ale to je tak všechno.
464953
Teda přidám můj soukromý názor: Mě to přijde jako nesmysl, o seriálech a filmech se může diskutovat pod profily, takhle to bude rozdrobené na 50ti místech a povede to k tomu, že se tu budou objevovat spoilery na všechno a bude to absolutně nečitelné. Třeba takhle nečtu diskuzi pod seriály, co jsem neviděl nejnovější řady, ale takhle? Dobrý je třeba oddělení domlouvání srazů, ale to je tak všechno.
0 0
reagovat

sohaj

Jo jo. 10.7. je dobré datum pro Prince. :+
464952
Jo jo. 10.7. je dobré datum pro Prince. *:+*
sohaj
0 0
reagovat
Nahore na to neni misto
Co se tyce hodnoceni... zatim ne... pockej si na novy design.
464951
Nahore na to neni misto Co se tyce hodnoceni... zatim ne... pockej si na novy design.
0 0
reagovat

sohaj

to by bylo fajn, ale sakra by se to nahoře roztáhlo ?)
464950
to by bylo fajn, ale sakra by se to nahoře roztáhlo *?)*
sohaj
0 0
reagovat

imf

Co třeba styl: 2 - 3 - 0 - 18? JInak neuvažujete třeba o tom, že by i uživatelé mohli hodnotit filmy obdobným stylem jako je tomu u hodnocení trailerů?
464949
Co třeba styl: 2 - 3 - 0 - 18? JInak neuvažujete třeba o tom, že by i uživatelé mohli hodnotit filmy obdobným stylem jako je tomu u hodnocení trailerů?
imf
0 0
reagovat
Pokud se v tom nekdo nevyzna, potrebuje k doktorovi
To jak se to bude zobrazovat na hlavni strance jeste resime... soucet je fajn, jenze co lidi, kteri do nekterych diskuzi nehodlaji chodit? Je to zapeklite. Pripominky vitany (samozrejme by si mohl kazdy zaskrtnout, u jake diskuze chce zobrazovat nove prispevky, ale nevim, jestli by z toho Kocourovi nehrablo ;)
464948
Pokud se v tom nekdo nevyzna, potrebuje k doktorovi To jak se to bude zobrazovat na hlavni strance jeste resime... soucet je fajn, jenze co lidi, kteri do nekterych diskuzi nehodlaji chodit? Je to zapeklite. Pripominky vitany (samozrejme by si mohl kazdy zaskrtnout, u jake diskuze chce zobrazovat nove prispevky, ale nevim, jestli by z toho Kocourovi nehrablo ;)
0 0
reagovat
Co to sakra je? Jakesi roztříděné diskuze? Jak se v tom mám vyznat? :o Rovněž souhlasím s připomínkou od ko3r.
464947
Co to sakra je? Jakesi roztříděné diskuze? Jak se v tom mám vyznat? *:o* Rovněž souhlasím s připomínkou od ko3r.
0 0
reagovat

redakce

připomínka - nešlo by nějak udělat, aby se mě i na hl. stránce zobrazovalo kolik je novejch příspěvků do diskuze (součtem těch všech) ? ;) aby člověk věděl, jestli má do diskuze(í) vůbec lízt
464946
připomínka - nešlo by nějak udělat, aby se mě i na hl. stránce zobrazovalo kolik je novejch příspěvků do diskuze (součtem těch všech) ? *;)* aby člověk věděl, jestli má do diskuze(í) vůbec lízt
redakce
0 0
reagovat
dobre roztridene:+ ale stejne se to podle me po case bude troche michat:D
464945
dobre roztridene*:+* ale stejne se to podle me po case bude troche michat*:D*
0 0
reagovat
Výborně, něco přesně takového bylo potřeba :+
464944
Výborně, něco přesně takového bylo potřeba *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se