Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Tak ten host nového S Civalem na pivu. Pecka:+
901124
Tak ten host nového S Civalem na pivu. Pecka*:+*
4 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Jo, u všech edic - UKK, NHM, DCKK, Batman či Spider-Man je nějaký text co Ti vysvětlí co bylo, kdo je kdo atd. Díky tomu se dá orientovat v ději. Ale pokud máš načteno, tak je to samozřejmě velká výhoda. 
901095
Jo, u všech edic - UKK, NHM, DCKK, Batman či Spider-Man je nějaký text co Ti vysvětlí co bylo, kdo je kdo atd. Díky tomu se dá orientovat v ději. Ale pokud máš načteno, tak je to samozřejmě velká výhoda. 
901092
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
:+ Jestli je tam shrnutí atp., tak je to docela šikovný, o tom jsem nevěděl…aspoň něco, co pomůže.
Čítával jsem jednotlivě sešity, takže konkrétně tyhle komplety jsem v ruce neměl.
901092
*:+* Jestli je tam shrnutí atp., tak je to docela šikovný, o tom jsem nevěděl…aspoň něco, co pomůže. Čítával jsem jednotlivě sešity, takže konkrétně tyhle komplety jsem v ruce neměl.
901090
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: earthworm
Jasný. Máš pravdu v tom, že to co doporučuji jsou většinou části nějakého eventu, zakončení nějakého příběhu a pokud čtenář nemá načteno, tak se v tom dost může ztrácet. 

Na druhou stranu ve všech těch komiksech máš takové mírné shrnutí co ději předcházelo a díky tomu to lze číst. Pravda, chybí kontext, chybí desítky a stovky příběhu mezi, ale i tak se to dá z mého pohledu číst. 

A psal jsem to už na začátku, že z mého pohledu nejvíce fungují uzavřené věci než tyhle natahované série. 
901090
Jasný. Máš pravdu v tom, že to co doporučuji jsou většinou části nějakého eventu, zakončení nějakého příběhu a pokud čtenář nemá načteno, tak se v tom dost může ztrácet.  Na druhou stranu ve všech těch komiksech máš takové mírné shrnutí co ději předcházelo a díky tomu to lze číst. Pravda, chybí kontext, chybí desítky a stovky příběhu mezi, ale i tak se to dá z mého pohledu číst.  A psal jsem to už na začátku, že z mého pohledu nejvíce fungují uzavřené věci než tyhle natahované série. 
901087
6 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: hroubek
Ani ne ke Spider-manům, ale obecně k těm všem doporučením.

Nechci aby to znělo jaká nějaká velká kritika nebo buzerování, protože sis tady s tím výpisem dal práci, ale za mě by bylo fajn přiložit ke spoustě zmíněných komiksů disclaimer, že je nutnost dalšího kontextu.
Z toho všeho cos poslal jsem četl tak třetinu, ale i tak bych dost často věci z výběru vlastně nedoporučil.

Např. Avengers: Disassembled má imo smysl v momentu, kdy někdo chce záchytný přelomový bod, od kterého pak pojede chronologicky dál.
Jinak je to úplně reálně bordel, kde je 1 000 postav a dějou se náhodně* věci, až na konci přijde velké odhalení a exposition dump, které ale většině lidí ani nic neřeknou.

Stejně tak třeba House of M a obecně většina těch větších eventů mi nedává jako doporučení smysl, protože dle mého názoru tyhle komiksy fungují primárně jako transformace/změna aktuálního stavu toho světa a příběh, který tu změnu protlačí, sám o sobě nemá moc sílu.
Např. Secret Invasion je super primárně protože k invazi byl build-up asi 5 let, ale ten komiks sám o sobě je už spíš taková koncovka.

Z těch prvních 50 mi na samostatné přečtení přijdou nejlepší ty čísla s Wolverinem, Daredevilem, Spider-Manem, Punisherem, pak Planet Hulk a první New Avengers. Možná Tajná válka, protože to je tak trochu bokem. A asi Winter Soldier.
Nevidím u tebe ve výběru Astonishing X-Men, podle mě super série, která by možná taky mohla být fajn i samostatně.
Zmínil jsem Planet Hulk, ale World War Hulk mi přišlo tak o dvě třídy níž.
901087
Ani ne ke Spider-manům, ale obecně k těm všem doporučením. Nechci aby to znělo jaká nějaká velká kritika nebo buzerování, protože sis tady s tím výpisem dal práci, ale za mě by bylo fajn přiložit ke spoustě zmíněných komiksů disclaimer, že je nutnost dalšího kontextu. Z toho všeho cos poslal jsem četl tak třetinu, ale i tak bych dost často věci z výběru vlastně nedoporučil. Např. Avengers: Disassembled má imo smysl v momentu, kdy někdo chce záchytný přelomový bod, od kterého pak pojede chronologicky dál. Jinak je to úplně reálně bordel, kde je 1 000 postav a dějou se náhodně* věci, až na konci přijde velké odhalení a exposition dump, které ale většině lidí ani nic neřeknou. Stejně tak třeba House of M a obecně většina těch větších eventů mi nedává jako doporučení smysl, protože dle mého názoru tyhle komiksy fungují primárně jako transformace/změna aktuálního stavu toho světa a příběh, který tu změnu protlačí, sám o sobě nemá moc sílu. Např. Secret Invasion je super primárně protože k invazi byl build-up asi 5 let, ale ten komiks sám o sobě je už spíš taková koncovka. Z těch prvních 50 mi na samostatné přečtení přijdou nejlepší ty čísla s Wolverinem, Daredevilem, Spider-Manem, Punisherem, pak Planet Hulk a první New Avengers. Možná Tajná válka, protože to je tak trochu bokem. A asi Winter Soldier. Nevidím u tebe ve výběru Astonishing X-Men, podle mě super série, která by možná taky mohla být fajn i samostatně. Zmínil jsem Planet Hulk, ale World War Hulk mi přišlo tak o dvě třídy níž.
901073
3 0
reagují: Gonzi, hroubek
reagovat

Komiksový výběr Spider-Man

Projeli jsme si Ultimátní komiksový komplet, tak teď si probereme Spider-Mana. V tomto výběru vyšlo několik výborných věcí. Opět mohu dát ruku do ohně za věci od Stracyzinskiho. Je tu dost retra, ale většinou toho lepšího. Věci od Dana Slotta nejsou špatné, totéž platí i pro McFarlena. Dám jsem odkaz na články, které jsem k  Spideymu psal. Snad si zde najdete nějaký dobrý komiks.

1-10

11-20

21-30

31-40

41-50

51-60
901073
Projeli jsme si Ultimátní komiksový komplet, tak teď si probereme Spider-Mana. V tomto výběru vyšlo několik výborných věcí. Opět mohu dát ruku do ohně za věci od Stracyzinskiho. Je tu dost retra, ale většinou toho lepšího. Věci od Dana Slotta nejsou špatné, totéž platí i pro McFarlena. Dám jsem odkaz na články, které jsem k  Spideymu psal. Snad si zde najdete nějaký dobrý komiks. [url=https://plotpoint.sk/komiksovy-vyber-spider-man/]1-10 [/url][url=https://plotpoint.sk/komiksovy-vyber-spider-man-2/]11-20 [/url][url=https://plotpoint.sk/komiksovy-vyber-spider-man-3/]21-30 [/url][url=https://plotpoint.sk/komiksovy-vyber-spider-man-4/]31-40 [/url][url=https://plotpoint.sk/komiksovy-vyber-spider-man-5/]41-50 [/url][url=https://plotpoint.sk/komiksovy-vyber-spider-man-6/]51-60[/url]
Komiksový výběr Spider-Man
5 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: fabec
Tak já hodím. Tohle mě nikdy nebralo, já jsem preferoval Šmouly a Pokondry s vysoce sofistikovanými Fanánkovými texty. :D
901059
Tak já hodím. Tohle mě nikdy nebralo, já jsem preferoval Šmouly a Pokondry s vysoce sofistikovanými Fanánkovými texty. *:D*
900918
3 0
reagovat
Wu-Tang x James Bond
Poslední dobou na mě odevšad vyskakuje Bond a narazil jsem i na tohle

Zároveň mi to po nějaké době připomnělo další mashup
link
901013
[url=https://limbus.bandcamp.com/album/limbus-presents-enter-the-007-chambers-2]Wu-Tang x James Bond[/url] Poslední dobou na mě odevšad vyskakuje Bond a narazil jsem i na tohle Zároveň mi to po nějaké době připomnělo další mashup https://www.youtube.com/watch?v=Eitbs8lLd5M
0 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
:D Parádní 
901006
*:D* Parádní 
901005
1 0
reagovat

Papyrus je späť

Môj najobľúbenejší skeč z SNL dostal pokračovanie :D link
901005
Môj najobľúbenejší skeč z SNL dostal pokračovanie *:D* https://youtu.be/Q8PdffUfoF0?si=ith59f9eJknCDpeD
Papyrus je späť
5 0
reagují: Demonic8
reagovat
Ten blízké východ... To je pořád dokola.
Oni se prostě musí furt mezi sebou zabíjet. Tam to mají v povaze. To se nikdy nezmění.
Mají tam furt hovno. Kde nic tu nic jen poušť, hory, špína a prach. 

/Doplneni
Pokud Írán odpálil xyz raket a dronu, tak to muselo letět přes iraq , Sýrii, saúdskou Arábii? .
Tzn tihle zmrdi  se spojili proti Izraeli? No to bude daleko větší show .... 

//Jen doufám že omylem nesejmou skalní města v Jordánsku... Rád bych se tam jednou podíval... 
900992
Ten blízké východ... To je pořád dokola. Oni se prostě musí furt mezi sebou zabíjet. Tam to mají v povaze. To se nikdy nezmění. Mají tam furt hovno. Kde nic tu nic jen poušť, hory, špína a prach.  /Doplneni Pokud Írán odpálil xyz raket a dronu, tak to muselo letět přes iraq , Sýrii, saúdskou Arábii? . Tzn tihle zmrdi  se spojili proti Izraeli? No to bude daleko větší show ....  //Jen doufám že omylem nesejmou skalní města v Jordánsku... Rád bych se tam jednou podíval... 
2 -10
reagovat
reaguje na: esmo
Nejvtipnější je, že si přesně tohle říká i zbytek Arabskýho poloostrova
900991
Nejvtipnější je, že si přesně tohle říká i zbytek Arabskýho poloostrova
900976
2 0
reagovat
Něco zajímavé o výrobě filmů Inventions
900989
Něco zajímavé o výrobě filmů [url=https://youtu.be/UQuIVsNzqDk?si=jhFVgRDyz7PKaW-Q]Inventions[/url]
1 0
reagovat
Snad ne Jede za Biden Fiala, už máme milion granátů tak snad i něco od americké vlády vyjedná.nebo Biden Fialovi poví že díky Volbám není možné pomoc Ukrajině,teď musí bránit existenci Izraele proti agresivní politice Íránu.
900986
Snad ne Jede za Biden Fiala, už máme milion granátů tak snad i něco od americké vlády vyjedná.nebo Biden Fialovi poví že díky Volbám není možné pomoc Ukrajině,teď musí bránit existenci Izraele proti agresivní politice Íránu.
0 -3
reagovat
Obávám se, že tímto definitivně skončila jakákoli větší americká podpora Ukrajiny. Je to na Evropě.

Вы говорите по русски?
900981
Obávám se, že tímto definitivně skončila jakákoli větší americká podpora Ukrajiny. Je to na Evropě. Вы говорите по русски?
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
A přitom taková krásná země. Kdyby se jen zbavili těch vrchních idiotů a náboženských fanatiků. Iránci by možná spíš chtěli západní kulturu, přece jen to nejsou tak střelení arabové, ale peršané. 
900979
A přitom taková krásná země. Kdyby se jen zbavili těch vrchních idiotů a náboženských fanatiků. Iránci by možná spíš chtěli západní kulturu, přece jen to nejsou tak střelení arabové, ale peršané. 
900976
2 -1
reagovat
Vypadá to, že chce.
900977
Vypadá to, že chce.
5 0
reagovat
Nechce jít ten Irán konečně do hajzlu?
900976
Nechce jít ten Irán konečně do hajzlu?
4 0
reagují: Leefko, Demonic8
reagovat
reaguje na: connor
Hráli vpodstatě 8 zápasu a začali 9.... Neskutečný...
Ale Sparta si to prohrala sama. I v tom 7 zápase měli šance na rozhodnutí.
900974
Hráli vpodstatě 8 zápasu a začali 9.... Neskutečný... Ale Sparta si to prohrala sama. I v tom 7 zápase měli šance na rozhodnutí.
900966
0 0
reagovat

Extraliga

Slušnej obrat. :+
900966
Slušnej obrat. *:+*
Extraliga
5 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se