Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Clavius
Ethernet má, ale fakt jen 100Mbps, který je v balení. Dá se připojit až 480Mbps, protože ten port je USB2.0.

Jinak podle Amazon price trackeru byla nejnižší cena 105€ v listopadu. Tenhle rok by to mohlo ještě o pár euro spadnout.
902080
Ethernet má, ale fakt jen 100Mbps, který je v balení. Dá se připojit až 480Mbps, protože ten port je USB2.0. Jinak podle Amazon price trackeru byla nejnižší cena 105€ v listopadu. Tenhle rok by to mohlo ještě o pár euro spadnout.
902062
0 0
reagovat
reaguje na: Clavius
Z toho co jsem na zaklade tech tipu dnes nacetl, tak vlastne Fire Cube TV ma Ethernet, ale "jen" 100Mbit, kdezto Shiled ma plny Giga a pusti TrueHD. Coz je pecka. Ale cenovka je porad vysoka, pokud nevyuzijes tu konektivitu.
902064
Z toho co jsem na zaklade tech tipu dnes nacetl, tak vlastne Fire Cube TV ma Ethernet, ale "jen" 100Mbit, kdezto Shiled ma plny Giga a pusti TrueHD. Coz je pecka. Ale cenovka je porad vysoka, pokud nevyuzijes tu konektivitu.
902062
0 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Dik, ten Fire Cube vypada dost dobre, ale nejlevneji ho u nas maji na CZ Kaufu za 3.500,- coz je dost jinde nez tvuj dobry kauf (: Ale porad je to o litr min nez pouzity Shield, ktery by mel byt na hrani nejlepsi ze vsech boxu...

Ale v podstate me pozadavky splni vsechny (vcetne te Tesly), cize mozna jeste dotaz pro stremovani hudby, chystam se nyni nejakou sluzbu vyuzivat (nevim zda Spotify klasiku, nebo pro poslech na hifi kvalitnejsi Tidal....).
Maji tyhle boxy nejake omezeni, nebo je to fakt jedno pro tyhle boxy, pac jakoukoli sluzbu chci streamovat idealne primo pres AVR do repra, mobil a pod. jen minimalne, cize je tohle kriterium uplne mimo?

Dik.
902063
Dik, ten Fire Cube vypada dost dobre, ale nejlevneji ho u nas maji na CZ Kaufu za 3.500,- coz je dost jinde nez tvuj dobry kauf (: Ale porad je to o litr min nez pouzity Shield, ktery by mel byt na hrani nejlepsi ze vsech boxu... Ale v podstate me pozadavky splni vsechny (vcetne te Tesly), cize mozna jeste dotaz pro stremovani hudby, chystam se nyni nejakou sluzbu vyuzivat (nevim zda Spotify klasiku, nebo pro poslech na hifi kvalitnejsi Tidal....). Maji tyhle boxy nejake omezeni, nebo je to fakt jedno pro tyhle boxy, pac jakoukoli sluzbu chci streamovat idealne primo pres AVR do repra, mobil a pod. jen minimalne, cize je tohle kriterium uplne mimo? Dik.
902042
0 0
reagovat
Škoda, že ten Fire Cube nemá Ethernet. Řeším obdobný problém, ale chci box s TrueHd podporou a 1Gbps Ethernet a furt se točím kolem Shield Pro nebo Corelec krabiček.
Sonos chystá vlastní box, ale tam to bude asi zabité cenovkou.
902062
Škoda, že ten Fire Cube nemá Ethernet. Řeším obdobný problém, ale chci box s TrueHd podporou a 1Gbps Ethernet a furt se točím kolem Shield Pro nebo Corelec krabiček. Sonos chystá vlastní box, ale tam to bude asi zabité cenovkou.
0 0
reagují: Vardant, t_gon
reagovat
reaguje na: esmo
Proto taky píšu ve slevě. Já za to dával necelé 2k ;) Bohužel to mezitím nahradili novou generací a tam ty slevy ještě nejsou tak velké, ale na 3k už to myslím padá.

Tak dokonce 1500, jsem asi fakt trefil poslední výprodej link
902042
Proto taky píšu ve slevě. Já za to dával necelé 2k *;)* Bohužel to mezitím nahradili novou generací a tam ty slevy ještě nejsou tak velké, ale na 3k už to myslím padá. Tak dokonce 1500, jsem asi fakt trefil poslední výprodej https://ibb.co/dLqDxf8
902015
1 0
reagují: t_gon
reagovat
reaguje na: Vardant
Ještě aby nebyla daleko rychlejší, když stojí jednou tolik :)
902015
Ještě aby nebyla daleko rychlejší, když stojí jednou tolik *:)*
902014
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: t_gon
Fire Cube TV se dá sehnat ve slevě za slušné peníze a bude daleko rychlejší než Xiaomi nebo Tesla.
902014
Fire Cube TV se dá sehnat ve slevě za slušné peníze a bude daleko rychlejší než Xiaomi nebo Tesla.
901994
0 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pecka, dik za potvrzeni toho, ze chytrou krabici potrebuji (to SD misto 4K je k zbliti), Tesla tedy dle toho co ctu splni vse co potrebuji a kolem 2K je to super kauf. :+

Jinak mozna jeste premyslim, zda napr. Shield (byt je to model z 2019) neni taky dobre, byt drazssi reseni, ktere ale je super na hrani. Kdyz uz mam cas a nechci sedet u kompu, tak pohodli kresla a treba Trine pres Shield na vetsi obrazovce muze byt super. Funguje ten Shield takto jednoduse (napojeni na Steam/GOG) jak prezentuji videa?

Diky
901994
Pecka, dik za potvrzeni toho, ze chytrou krabici potrebuji (to SD misto 4K je k zbliti), Tesla tedy dle toho co ctu splni vse co potrebuji a kolem 2K je to super kauf. *:+* Jinak mozna jeste premyslim, zda napr. Shield (byt je to model z 2019) neni taky dobre, byt drazssi reseni, ktere ale je super na hrani. Kdyz uz mam cas a nechci sedet u kompu, tak pohodli kresla a treba Trine pres Shield na vetsi obrazovce muze byt super. Funguje ten Shield takto jednoduse (napojeni na Steam/GOG) jak prezentuji videa? Diky
901979
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: t_gon
Mám předchozí generaci Tesly. Před třemi lety asi za 1900 Kč a funguje v pohodě :+
901989
Mám předchozí generaci Tesly. Před třemi lety asi za 1900 Kč a funguje v pohodě *:+*
901977
0 0
reagovat
reaguje na: t_gon
Já se začal přiklánět k názoru, že je lepší co nejvíc hloupá TV a dokoupit si box podle potřeb. 

Podle mne pořád stačí Xiaomi S box, vezme i ty největší soubory co jsem někde našel. Nokia i Tesla jsou dobré boxy, nedávno se tu doporučoval i Amazon Fire TV. Vždy běhá aktuální tabulka, která boxy se všemi parametry srovnává, doporučuji si ji na nějakém redditu, FB, fóru najít...
901979
Já se začal přiklánět k názoru, že je lepší co nejvíc hloupá TV a dokoupit si box podle potřeb.  Podle mne pořád stačí Xiaomi S box, vezme i ty největší soubory co jsem někde našel. Nokia i Tesla jsou dobré boxy, nedávno se tu doporučoval i Amazon Fire TV. Vždy běhá aktuální tabulka, která boxy se všemi parametry srovnává, doporučuji si ji na nějakém redditu, FB, fóru najít...
901977
1 0
reagují: t_gon
reagovat

Multimedialni prehravac/chromecast

Poprosim vas o pomoc pri "objevovani" telky, respektive mozna debilni dotaz k problemu, ktery ted resim. Vim ze existuji ruzna multimedialni centra/chromecasty/sticky/shieldy... a chuj vi co jeste a v podstate to ma z blbe telky delat chytrou, ktera zvladne vic, nez sousedovic mobil. Tak to nejak "eviduji". Ale nikdy jsem nepotreboval nic resit, pac vse resim bud vestavenym OS dane telky, nebo pak externe z NASky. To mi vsak posledni dobou prestava stacit, neb vestaveny OS v Tv a projektoru je pouzitelny jak drevene brusle v lete (rozumnej na hovno, pac prehrajou kazdy druhy obsah z NASky, Netflix tlaci casto jen v SD, Showtime mi odmita pripojit uplne, YT nelogne na ucet.... strucne humus).

Vidim to tak, ze potrebuji externi bazmek, ktery vse zvladne fakt na stisk tlacitka. Potrebuji, at ma pripojeni pres Ethernet, ven tlaci 4K a rozjedu na nem vsechny "hlavni" streamy (D+, N, Prime a Showtime) krome ostatniho. Kdyz projedu Alzu, tak splni mi tohle vse napr. Nokia 8010 popr. levnejsi TESLA MediaBox XT850? Prijde mi ze Shield je hlavne super na hry a chromecasty kolem litru maji jen WiFi a to nechci. Divam se teda spravne, popr, ma nekdo s temi kousky zkusenosti, nebo potrebuji jiny bazmek?

Diky za pripadne rady.
901977
Poprosim vas o pomoc pri "objevovani" telky, respektive mozna debilni dotaz k problemu, ktery ted resim. Vim ze existuji ruzna multimedialni centra/chromecasty/sticky/shieldy... a chuj vi co jeste a v podstate to ma z blbe telky delat chytrou, ktera zvladne vic, nez sousedovic mobil. Tak to nejak "eviduji". Ale nikdy jsem nepotreboval nic resit, pac vse resim bud vestavenym OS dane telky, nebo pak externe z NASky. To mi vsak posledni dobou prestava stacit, neb vestaveny OS v Tv a projektoru je pouzitelny jak drevene brusle v lete (rozumnej na hovno, pac prehrajou kazdy druhy obsah z NASky, Netflix tlaci casto jen v SD, Showtime mi odmita pripojit uplne, YT nelogne na ucet.... strucne humus). Vidim to tak, ze potrebuji externi bazmek, ktery vse zvladne fakt na stisk tlacitka. Potrebuji, at ma pripojeni pres Ethernet, ven tlaci 4K a rozjedu na nem vsechny "hlavni" streamy (D+, N, Prime a Showtime) krome ostatniho. Kdyz projedu Alzu, tak splni mi tohle vse napr. [url=https://www.alza.cz/nokia-8010-d7681032.htm#description]Nokia 8010[/url] popr. levnejsi [url=https://www.alza.cz/tesla-mediabox-xt850-android-tv-multimedialni-prehravac-a-dvbt2-settop-box-d7994252.htm]TESLA MediaBox XT850[/url]? Prijde mi ze Shield je hlavne super na hry a chromecasty kolem litru maji jen WiFi a to nechci. Divam se teda spravne, popr, ma nekdo s temi kousky zkusenosti, nebo potrebuji jiny bazmek? Diky za pripadne rady.
Multimedialni prehravac/chromecast
0 0
reagují: pytlik, AndyKaufman
reagovat

Ad soundbary

Jsem jediný, komu tenhle styl grafiky připomíná Wanted? :D
link
898314
Jsem jediný, komu tenhle styl grafiky připomíná [url=https://www.csfd.cz/film/229743-wanted/prehled/]Wanted[/url]? *:D* https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/WR176n55_3.jpg
Ad soundbary
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Za to bych byl rád :D
897502
Za to bych byl rád *:D*
897479
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
...bylo v akci
897486
...bylo v akci
897479
1 0
reagovat
reaguje na: thomopulus
Četl jsem "mám IQ 35" :D:D:D:D Pardon.
897479
Četl jsem "mám IQ 35" *:D**:D**:D**:D* Pardon.
897473
3 0
reagují: thomopulus, earthworm
reagovat
reaguje na: speta.jr
Mám Q35, kdysi v akci za 2200 a nemůžu si vůbec stěžovat.
897473
Mám Q35, kdysi v akci za 2200 a nemůžu si vůbec stěžovat.
897409
0 0
reagují: verbst
reagovat

Duna serie audioknihy

Jsou ceske audioknihy Duny v poradku, co se kvality tyce, nebo je lepsi se poohlednout po anglickych verzich? Mam precteny prvni dil a rad bych pokracoval dal s audioknizkama. Diky.

Edit: Byla to ode me trochu ukvapena otazka, Ceske audioknihy pokryvaji prvni 4 knihy od F. Herberta. To je jeste na zvazeni, jestli se do toho pustit v cestine, abych se potom preklopil do EN.
897419
Jsou ceske audioknihy Duny v poradku, co se kvality tyce, nebo je lepsi se poohlednout po anglickych verzich? Mam precteny prvni dil a rad bych pokracoval dal s audioknizkama. Diky. Edit: Byla to ode me trochu ukvapena otazka, Ceske audioknihy pokryvaji prvni 4 knihy od F. Herberta. To je jeste na zvazeni, jestli se do toho pustit v cestine, abych se potom preklopil do EN.
Duna serie audioknihy
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Za dva litry to zni velmi dobře.:+
897414
Za dva litry to zni velmi dobře.*:+*
897409
0 0
reagovat

Anker Soundcore q30 - sluchatka

Tak jsem tomu dal par let odlezeni, jestli ty puvodni hypy prejdou do spokojenych uzivatelskych recenzi a musim rict, ze za ty 2 litry v akci je to fakt dobra koupe, ma to teply zvuk, ne moc sirokou sound stage a jsou ladeny vic do basu. Na cem to ale stoji je cistota zvuku a ze se pri narocnejsi hudbe jednotlive nastroje/frekvence neslivaji. Co je uplny mazec, je ze pres Bloutooth muzu chodit po celem baraku i o patro niz a porad muzu vest hovor! Jsem docela sluchatkovy maniak a kazdy rok jich par koupim, vyzkousim a pak prodam dal. Tyhle si urcite necham.
897409
Tak jsem tomu dal par let odlezeni, jestli ty puvodni hypy prejdou do spokojenych uzivatelskych recenzi a musim rict, ze za ty 2 litry v akci je to fakt dobra koupe, ma to teply zvuk, ne moc sirokou sound stage a jsou ladeny vic do basu. Na cem to ale stoji je cistota zvuku a ze se pri narocnejsi hudbe jednotlive nastroje/frekvence neslivaji. Co je uplny mazec, je ze pres Bloutooth muzu chodit po celem baraku i o patro niz a porad muzu vest hovor! Jsem docela sluchatkovy maniak a kazdy rok jich par koupim, vyzkousim a pak prodam dal. Tyhle si urcite necham.
Anker Soundcore q30 - sluchatka
4 0
reagují: thomopulus, KARLOS
reagovat
reaguje na: Rokle
Zatím ano. Sub ještě vybraný není a na 99% bude odjinud. Receiver mám tento link a mám s ním drobné problémy, ale věřím, že hraje hezky :D.
Jinak to pomalu vybírám už tak čtvrt roku :D.

reaguje na: KARLOS
Jj, 5.1 hudba vím, že existuje, ale naprosto mě nezajímá :D (jakože si něco seženu a pustím 1x abych řekl, "hmm zajímavé" a v životě se k tomu nevrátím). Využití je 90% Netflix/filmy a 10% hudba. Hudba pak ve 2.0 či 2.1 režimu a jen pro "neurážející ozvučení prostoru", nebudu "sedět v křesle a poslouchat".

Právě jsem řešil, jestli má význam nějak víc řešit kvalitu satelitů, protože se z pochopitelných důvodů doporučuje to mít jednotné a kdesi cosi, ale abych sem tam slyšel "kýchnutí" i zezadu, tak to na tom radši kvalitativně ušetřím.
Vzadu, za sedačkou, ještě chybí nábytek, takže i zvažuju, že půjdu do dražšího KEFu, ale satelity dokoupím až za půl rok či rok, až je bude kam dát.

reaguje na: AndyKaufman
Soundbar je skvělá věc, pokud ti stačí, jeden mám pod monitorem (když zrovna 1x týdně nechci mít sluchátka), je to lepší než televize kdysi a výrazně lepší než televize dnes.
Já mám zatím random Magnat věže (aka asi levné jako nové, dnes už tak 20 let staré, s jedním vyměněným reproduktorem, kdy náhradní stál asi 120,-, napojené v bi-amp módu) a hrajou podstatně líp než jakýkoli soundbar, co jsem kdy slyšel, včetně jednoho za 40k co jsme měli v kanclu. Co spíš řeším je, jestli opravdu dokážu ocenit pár za 20k vs pár za 10k apod.
896743
Zatím ano. Sub ještě vybraný není a na 99% bude odjinud. Receiver mám tento https://www.alza.cz/pioneer-vsx-932-b-cerny-d5023452.htm a mám s ním drobné problémy, ale věřím, že hraje hezky *:D*. Jinak to pomalu vybírám už tak čtvrt roku *:D*. reaguje na: [url=https://www.moviezone.cz/komentar/896740]KARLOS [/url]Jj, 5.1 hudba vím, že existuje, ale naprosto mě nezajímá *:D* (jakože si něco seženu a pustím 1x abych řekl, "hmm zajímavé" a v životě se k tomu nevrátím). Využití je 90% Netflix/filmy a 10% hudba. Hudba pak ve 2.0 či 2.1 režimu a jen pro "neurážející ozvučení prostoru", nebudu "sedět v křesle a poslouchat". Právě jsem řešil, jestli má význam nějak víc řešit kvalitu satelitů, protože se z pochopitelných důvodů doporučuje to mít jednotné a kdesi cosi, ale abych sem tam slyšel "kýchnutí" i zezadu, tak to na tom radši kvalitativně ušetřím. Vzadu, za sedačkou, ještě chybí nábytek, takže i zvažuju, že půjdu do dražšího KEFu, ale satelity dokoupím až za půl rok či rok, až je bude kam dát. reaguje na: [url=https://www.moviezone.cz/komentar/896739]AndyKaufman[/url] Soundbar je skvělá věc, pokud ti stačí, jeden mám pod monitorem (když zrovna 1x týdně nechci mít sluchátka), je to lepší než televize kdysi a výrazně lepší než televize dnes. Já mám zatím random Magnat věže [spoiler](aka asi levné jako nové, dnes už tak 20 let staré, s jedním vyměněným reproduktorem, kdy náhradní stál asi 120,-, napojené v bi-amp módu)[/spoiler] a hrajou podstatně líp než jakýkoli soundbar, co jsem kdy slyšel, včetně jednoho za 40k co jsme měli v kanclu. Co spíš řeším je, jestli opravdu dokážu ocenit pár za 20k vs pár za 10k apod.
896738
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se