Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner ovládne internet


ikona
imf
kevin costner
 

Slavný "Kostěj" na to jde tzv. od lesa. Má vymyšlený námět pro film, ale je mu jasné, že žádné studio mu nedá jen tak do ruky velký rozpočet. Jeho nápad s The Explorers Club, partou průzkumníků, kteří se vydávají do těch nejvzdálenějších koutů Země a doplňují informace o slepých místech na světových mapách, se tak nejdřív chystá na internet. Novodobí Indiana Jonesové si svou premiérou odbudou na internetových stránkách v dvanáctidílné animované podobě. Na kratkých epizodách už se pracuje a měly by být k dispozici zcela zadarmo. Tahle marketingová vějička bude Costnera stát sotva milion, ale pokud vygeneruje zajímavá čísla, mohlo by to s hollywoodskými hlavouny pohnout a Costner by vyškemral rozpočet alespoň v nižší cenové hladině (50-60 milionů). Velmi pravděpodobně by si pak nejen zahrál hlavní roli, ale také by snímek režíroval.

O tom že Kevin režírovat umí jsme se přesvědčili např. v Krajině střelců z roku 2003, což je však zároveň jeden z mála jeho dobrých a úspěšných filmů uplynulé pětiletky. Po tragédii jménem Pošťák se už deset let potácí v hollywoodském vyhnání a pojídá drobky, co někdo odhodí. Lepší už to v jeho věku nebude, ale zápletka s průzkumníky vypadá celkem slibně a pokud se mu to povede dotáhnout do úspěšného konce, zafunguje internet jako zcela záměrný marketingový nástroj. A pak se začnou dít věci. Těšíte se na "Historky z koupelny Jessicy Simpson", pravidelně uveřejňované jejím agentem na YouTube? To by byl film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace