Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

New Line závodí s Conanem


ikona
imf
King Conan: Crown of Ironsequel
 

Vypadá to, že progresivní studio získalo práva na další film s Conanem Barbarem, poté co Warneři nebyli během dlouhých sedmi let schopni vyplodit rozumný scénář. Pohořel jak John Milius (režisér původního Barbara Conana), tak sourozenci Wachowští nebo Robert Rodriguez. Warnerům tak zbyly leda oči pro pláč a slušný štos nerealizovaných premis. Mohou s nimi tak týden topit. New Line by se naopak nějaké to palivo setsakra hodilo, protože musejí začít od nuly a sepsat úplně nový scénář. Žádné překvapení, ale majitelům původní licence (zřejmě nějací příbuzní Robert E. Howarda, autora knížek o Conanovi) už se zjevně nechce čekat a tak je v nové smlouvě podmínka, že první klapka musí padnout do osmnácti měsíců. Takže žádných sedm let během kterých můžete krmit fanoušky spoustou drbů o tom, jak to bude skvělé, ale půldruhého roku, dámy a pánové.

Pro nás je to rozhodně povzbuzující, pokud nezačneme přemýšlet nad tím, zda vůbec Conana potřebujeme a kdo by ho tak měl hrát. Arnie bude mít tak-tak čas zaletět si tryskáčem na nějaké to cameo starého, barbarského krále (ta scéna s trůnem v jedničce je stejnak legendární výjev, který už se nepodaří překonat), ale kde sebrat nějakého pořeza, co udrží obouručák a nebude se při tom tvářit jak Tonda na kokosák? Dwayne "The Rock" Johnson přirozeně napadne každého, ale bude to chtít ten kluk vzít? A nabídne mu to někdo? Bojím se, že jsou schopní to zaplácnout nějakou druhou ligou, která se nevejde do standardních dveří a potřebuje rozšířená futra, ale zároveň neumí moc hrát. Jestli mají někde v rukávu inteligentního svalovce a jenom se ho bojí ukázat, tak sem s ním. Ona jejich výroba není zas tak složitá (viz kruté tréninky na Třístovce), ale ne každý se chce nechat rok vláčet po posilovnách, papat proteiny a pozorovat jak obrůstá svalovou hmotou. :)

Ale aby to zas nevypadalo... dalšího Conana bych si dal rád. Kdyby se to povedlo. New Line Cinema zřejmě cítí, že je ideální čas na kříšení legend a i když se Cesta bojovníka TAK krutě nepovedla, Conanovo jméno stále ještě víří vzduch a tak by jistojistě zvířilo i tržby. Teď to jen chytit za správný konec a stihnout ten krvelačný termín. Uvidíme, jak se to celé bude vyvíjet.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (51)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace