Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní Tipy: 18.6. - 24.6. 2007

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tak cca do sesti muzete posilat svoje dotazy... me do vzkazniku. Sance na vyslyseni je vysoka. ;)
19532
Tak cca do sesti muzete posilat svoje dotazy... me do vzkazniku. Sance na vyslyseni je vysoka. ;)
0 0
reagovat
Jaktoze na Markize nejsou Krotitele duchu sakva?! A proc tam misto toho tanci Dejdar?!:(
19494
Jaktoze na Markize nejsou Krotitele duchu sakva?! A proc tam misto toho tanci Dejdar?!*:(*
0 0
reagovat
Nedival se vcera nekdo na Vrazedne alibi s Connerym? Popripade, nekdo kdo to videl. Usnul jsem. Kdo to udelal? :D
19485
Nedival se vcera nekdo na Vrazedne alibi s Connerym? Popripade, nekdo kdo to videl. Usnul jsem. Kdo to udelal? *:D*
0 0
reagovat
UZ NIKDY NEBUDU POSLOUCHAT TV TIPY v leze s notebookem na brise. Kdyz se zacalo probirat Gigli, tak jsem se smal tak, az jsem malem utrhl displej. Jinak chvalim nove tipy na nejlepsi film tydne a nejhrosi filmy, kterym se vyhnout.

Potesil me i dotaz s bubakama. Jako maly jsem mel spatne spani z Aliena, paradoxne dnes muj nejvetsi milacek (mel jsem radost alespon ze zminky o Alien3) a jeste Freddy, ten osklivej kotelnik, diky kteremu dodnes nechodim v noci na zachod. Mam rad vec, desila me, ale dnes ji mam rad. Dikybohu jsem stihnul koupit DVD u nas za 199,- :)
19373
UZ NIKDY NEBUDU POSLOUCHAT TV TIPY v leze s notebookem na brise. Kdyz se zacalo probirat Gigli, tak jsem se smal tak, az jsem malem utrhl displej. Jinak chvalim nove tipy na nejlepsi film tydne a nejhrosi filmy, kterym se vyhnout. Potesil me i dotaz s bubakama. Jako maly jsem mel spatne spani z Aliena, paradoxne dnes muj nejvetsi milacek (mel jsem radost alespon ze zminky o Alien3) a jeste Freddy, ten osklivej kotelnik, diky kteremu dodnes nechodim v noci na zachod. Mam rad vec, desila me, ale dnes ji mam rad. Dikybohu jsem stihnul koupit DVD u nas za 199,- :)
0 0
reagovat
pane boze....samozrejme "BYT nemuze" !!! ?)
19346
pane boze....samozrejme "BYT nemuze" !!! *?)*
0 0
reagovat
novy tvtipy super 4,5* (k dokonalosti mi chybel pouze nejaky nekorektni Hladuv koment, jak uz sem zminoval driv. chapu ze v kazdem dile to bit nemuze, to bych se toho hned prejedl;))

co se tyce Armagedon VS Drt. dopad...
Armac je typicka popkornovka, vypnout mozek a bavit se (8/10)
Dopadu podle me uskodilo to, ze se bere moc vazne, ale jako film se mi to libilo (6,5/10)
Napada me doplnit to o Sunshine, ktery je podle me jak popkornac, tak se snazi bejt realistickej (nepocitam poslednich 20 minut), ale jako celek to na me hodne zapusobilo, a pri opetovnem shlidnuti sem skousnul i konec, a 9/10 mu proste dat musim.

Jako dalsi pozoruhodnost musim rict, ze ten fim s Afflekem a Lopezkou je peklo uz trailer (jeden z mala traileru, kterej me tak zhnusil, ze sem ho ani nedokoukal), takze na to koukat pouze pokud se chcete zabit jinak nez praskama nebo podrezanejma zilama (pokud je to stejny jako trailer a ma to dyl jak 20 minut :D)...

Co se tyce bubaku, tak ja mam porad nejvic nadelano z TO! (nechapu jak se nekomu muzou libit klauni... nesnasel sem je pred filmeme (filmama) a po nich uz sem do cirkusu ani nepáchnul.
Kladnej bubak je kazdopadne idnian, kterej zmensuje hlavy v kultovnim Beetlejuice, to je nezapomenutela scena...

Jak sem rek na zacatku, proste tenhle tejden to bylo super a cekam na dalsi ..:) GJ:+
19345
novy tvtipy super 4,5* (k dokonalosti mi chybel pouze nejaky nekorektni Hladuv koment, jak uz sem zminoval driv. chapu ze v kazdem dile to bit nemuze, to bych se toho hned prejedl*;)*) co se tyce Armagedon VS Drt. dopad... Armac je typicka popkornovka, vypnout mozek a bavit se (8/10) Dopadu podle me uskodilo to, ze se bere moc vazne, ale jako film se mi to libilo (6,5/10) Napada me doplnit to o Sunshine, ktery je podle me jak popkornac, tak se snazi bejt realistickej (nepocitam poslednich 20 minut), ale jako celek to na me hodne zapusobilo, a pri opetovnem shlidnuti sem skousnul i konec, a 9/10 mu proste dat musim. Jako dalsi pozoruhodnost musim rict, ze ten fim s Afflekem a Lopezkou je peklo uz trailer (jeden z mala traileru, kterej me tak zhnusil, ze sem ho ani nedokoukal), takze na to koukat pouze pokud se chcete zabit jinak nez praskama nebo podrezanejma zilama (pokud je to stejny jako trailer a ma to dyl jak 20 minut :D)... Co se tyce bubaku, tak ja mam porad nejvic nadelano z TO! (nechapu jak se nekomu muzou libit klauni... nesnasel sem je pred filmeme (filmama) a po nich uz sem do cirkusu ani nepáchnul. Kladnej bubak je kazdopadne idnian, kterej zmensuje hlavy v kultovnim Beetlejuice, to je nezapomenutela scena... Jak sem rek na zacatku, proste tenhle tejden to bylo super a cekam na dalsi ..:) GJ*:+*
0 0
reagovat
Ovšem ve Sweet Home Alabama by tam přesně pasoval. Je to škoda, ten, který tam nakonec vložili byl až moc cukrkandlovej a mě dost rušil.
19312
Ovšem ve Sweet Home Alabama by tam přesně pasoval. Je to škoda, ten, který tam nakonec vložili byl až moc cukrkandlovej a mě dost rušil.
0 0
reagovat

Silence

pozor, alternativní konce jsou někdy hodně bizarní...
Čelem vzad, saltem vpřed z Love Actually, čistokrevný horor ve Sweet Home Alabama, přecukrovaný americký konec v Pride and Prejudice;)
19311
pozor, alternativní konce jsou někdy hodně bizarní... Čelem vzad, saltem vpřed z Love Actually, čistokrevný horor ve Sweet Home Alabama, přecukrovaný americký konec v Pride and Prejudice*;)*
Silence
0 0
reagovat

Fluke

Já vím... přesně to jsem tehdy psal - Je to Sandlerovka a nic jiného jsem ani nečekal. Dokonce i behem téhle scény jsem věděl, že takhle to nemůže skončit... Jen jsem tehdy doufal, že by na DVD mohl být alternativní konec... :))
19309
Já vím... přesně to jsem tehdy psal - Je to Sandlerovka a nic jiného jsem ani nečekal. Dokonce i behem téhle scény jsem věděl, že takhle to nemůže skončit... Jen jsem tehdy doufal, že by na DVD mohl být alternativní konec... :))
Fluke
0 0
reagovat

Silence

Jako bylo by to něco kdyby Koraci ukončil Click fakt takhle, ale stále je to Sandlerovka, prostě se očekává, že tam bude ten konec do pohody:)..i když říká se, že změna je život;)
19308
Jako bylo by to něco kdyby Koraci ukončil Click fakt takhle, ale stále je to Sandlerovka, prostě se očekává, že tam bude ten konec do pohody:)..i když říká se, že změna je život*;)*
Silence
0 0
reagovat
ad dotaz "kde nám vadí/chybí happyendy": Charlotte mi již sebrala zmíněný Stranger then Fiction. Dalším takovým případem z poslední doby je u mne například Click. Tam mě strašně mrzelo, že film neskončil v tom duchu scény v dešti před nemocnicí... :)
Výtažek z nejoblíbenějších hřejivých konců pojmu trochu netradičně, kromě konců klasických provařenýh snímků :) a některých z těch, co již byly vyjmenovány, nedám dopustit například na závěrečný "klip" z Paris, je t'aime, Notting Hill, závěr nového Rockyho, stejně tak Rockyho II, malým úletem je konec Ať to stojí, co to stojí :)), pokaždé mě zahřeje také když Sulley otevře dveře na konci Monsters, Inc. a konečně... co by to bylo bez "Bejby nebude sedět v koutě" v Hříšném tanci 8) Tohle je samozřejmě jen zlomek (ten zajímavější :) a dalších mnoho oblíbených konců pochází z toho smutného soudku...
19304
ad dotaz "kde nám vadí/chybí happyendy": Charlotte mi již sebrala zmíněný Stranger then Fiction. Dalším takovým případem z poslední doby je u mne například Click. Tam mě strašně mrzelo, že film neskončil v tom duchu scény v dešti před nemocnicí... :) Výtažek z nejoblíbenějších hřejivých konců pojmu trochu netradičně, kromě konců klasických provařenýh snímků :) a některých z těch, co již byly vyjmenovány, nedám dopustit například na závěrečný "klip" z Paris, je t'aime, Notting Hill, závěr nového Rockyho, stejně tak Rockyho II, malým úletem je konec Ať to stojí, co to stojí :)), pokaždé mě zahřeje také když Sulley otevře dveře na konci Monsters, Inc. a konečně... co by to bylo bez "Bejby nebude sedět v koutě" v Hříšném tanci *8)* Tohle je samozřejmě jen zlomek (ten zajímavější :) a dalších mnoho oblíbených konců pochází z toho smutného soudku...
0 0
reagovat

to TrDLo

Sunshine jsem schválně nezmiňoval, protože jsem ho ještě neviděl. Po scénáristické stránce je to (navzdory tomu, co bylo k zaslechnutí v FMku) konina první třídy, jen o něco málo ulítlejší než Jádro (a to byla NĚJAKÁ pitomost). Ale ani Sunshine není podle toho, co jsem o něm slyšel, sci-fi toho pravého sci-fi ražení, jako spíš povedený mix psychologie a vesmírné akce, a to ho táhne nahoru.

Děkuju za zmínění Vesmírné odysey. Já věděl, že si na ty nejlepší sci-fi kusy nemůžu zaboha vzpomenout :) 2010: The Year We Make Contact je pro mě naprostá extáze. Potíž s těmihle filmy je, že bez svojí knižní předlohy (a všechny mají knižní předlohu) nestihnou vyjádřit celou myšlenku (u Koule to bylo hodně markantní), takže samostatně nefungují nejlíp. Drtivý dopad (abychom uzavřeli kruh) na mě nicméně zapůsobil právě tím správným způsobem a proto ho stavím tak vysoko.
19303
Sunshine jsem schválně nezmiňoval, protože jsem ho ještě neviděl. Po scénáristické stránce je to (navzdory tomu, co bylo k zaslechnutí v FMku) konina první třídy, jen o něco málo ulítlejší než Jádro (a to byla NĚJAKÁ pitomost). Ale ani Sunshine není podle toho, co jsem o něm slyšel, sci-fi toho pravého sci-fi ražení, jako spíš povedený mix psychologie a vesmírné akce, a to ho táhne nahoru. Děkuju za zmínění Vesmírné odysey. Já věděl, že si na ty nejlepší sci-fi kusy nemůžu zaboha vzpomenout *:)* 2010: The Year We Make Contact je pro mě naprostá extáze. Potíž s těmihle filmy je, že bez svojí knižní předlohy (a všechny mají knižní předlohu) nestihnou vyjádřit celou myšlenku (u Koule to bylo hodně markantní), takže samostatně nefungují nejlíp. Drtivý dopad (abychom uzavřeli kruh) na mě nicméně zapůsobil právě tím správným způsobem a proto ho stavím tak vysoko.
to TrDLo
0 0
reagovat

To CreatorOfMyths

Ano, máš pravdu, pokud má někdo určitý žánr oblíbený, je to prostě jeho věc a nikdo mu nemá šanci jeho názor vymluvit. Vždyť termín "guilty pleasure" (oblíbený v televizních tipech) to vyjadřuje naprosto přesně. Samozřejmě můj příspěvek (i když to je možná méně zřetelné než jsem zamýšlel) je čistě subjektivní názor a navíc trochu s nadhledem. U zmíněných prvků (kromě soundtracku, který považuji za velmi kvalitní i z objektivního hlediska) opravdu strašně záleží na osobním vkusu každého...

Co se týká sci-fi, děkuji za zajímavé informace. Nicméně sám sebe považuji za středně pokročilého "sci-fi nerd". Mám pročtenou velkou část díla Arthura C. Clarka, Isaaca Asimova a některých dalších. Takže vím naprosto přesně o čem mluvíš, když zmiňuješ přemýšlivost a provokující otázky. Například Kouli považuji za velice zajímavý film (navzdory průměrnému hodnocení) - především nápad se svými důsledky. A 2001 ani není třeba zmiňovat :)

Armageddon je dle mého názoru zajímavý mix efektové složky sci-fi, americké filmařiny a akční jízdy. A že si "sci-fi" a "akční velkofilm" v samotné podstatě odporují? Například kniha "Kladivo boží" pojednává taktéž o vyřešení problému asteroidu na kolizní dráze se Zemí. Troufám si tvrdit, že tato kniha je "sci-fi", tak jak by měla být. Ale zápletka a řešení je přitom podobně odvážná (ulítlá) jako v armageddonu.


A ještě jedno naprosté OT, doufám že mi MZ promine :) Když už jsme u té sci-fi, co takový film Sunshine? Při porušování fyzikálních zákonů a vymýšlení nesmyslů 2x taková hloupost jako armageddon, popcornová složka mnohem umírněnější a přitom hodnocení v červeném spektru.
19302
Ano, máš pravdu, pokud má někdo určitý žánr oblíbený, je to prostě jeho věc a nikdo mu nemá šanci jeho názor vymluvit. Vždyť termín "guilty pleasure" (oblíbený v televizních tipech) to vyjadřuje naprosto přesně. Samozřejmě můj příspěvek (i když to je možná méně zřetelné než jsem zamýšlel) je čistě subjektivní názor a navíc trochu s nadhledem. U zmíněných prvků (kromě soundtracku, který považuji za velmi kvalitní i z objektivního hlediska) opravdu strašně záleží na osobním vkusu každého... Co se týká sci-fi, děkuji za zajímavé informace. Nicméně sám sebe považuji za středně pokročilého "sci-fi nerd". Mám pročtenou velkou část díla Arthura C. Clarka, Isaaca Asimova a některých dalších. Takže vím naprosto přesně o čem mluvíš, když zmiňuješ přemýšlivost a provokující otázky. Například Kouli považuji za velice zajímavý film (navzdory průměrnému hodnocení) - především nápad se svými důsledky. A 2001 ani není třeba zmiňovat :) Armageddon je dle mého názoru zajímavý mix efektové složky sci-fi, americké filmařiny a akční jízdy. A že si "sci-fi" a "akční velkofilm" v samotné podstatě odporují? Například kniha "Kladivo boží" pojednává taktéž o vyřešení problému asteroidu na kolizní dráze se Zemí. Troufám si tvrdit, že tato kniha je "sci-fi", tak jak by měla být. Ale zápletka a řešení je přitom podobně odvážná (ulítlá) jako v armageddonu. A ještě jedno naprosté OT, doufám že mi MZ promine :) Když už jsme u té sci-fi, co takový film Sunshine? Při porušování fyzikálních zákonů a vymýšlení nesmyslů 2x taková hloupost jako armageddon, popcornová složka mnohem umírněnější a přitom hodnocení v červeném spektru.
To CreatorOfMyths
0 0
reagovat

charlotte

Prime, Walk to Remember, Before Sunrise PRED Before Sunset... :) (v tom poslednim pripade mi to nikterak nevadilo, v tech prvnich dvou mi to bylo sumak, protoze me ty filmy neoslovily).

Samozrejme i minimalne tri tebou zminene filmy...
19301
Prime, Walk to Remember, Before Sunrise PRED Before Sunset... :) (v tom poslednim pripade mi to nikterak nevadilo, v tech prvnich dvou mi to bylo sumak, protoze me ty filmy neoslovily). Samozrejme i minimalne tri tebou zminene filmy...
charlotte
0 0
reagovat
ad Tv tipy: chudinka Pamela:-)
ad dotaz "kde nám vadí/chybí happyendy": Kdo neviděl filmy Horší už to nebude a Malou mořskou vílu, nechť dál nečte...

Happyend postrádám odmalička v morbidní Malé mořské víle, naopak mi lehce přebýval v Stranger than Fiction.
Mé nejmilejší konce jsou taková nesourodá množina potoků slz a laviny úsměvu: Lost in Translation, Before Sunrise/Before Sunset, Roman Holiday, Casablanca, My Sassy Girl, Big Fish, Pride and Prejudice.
btw. Napadá někoho romantická komedie, kde NENÍ happyend a la happily ever after?
ad druhá otázka v TV tipech s bubáky: čeho jste se ve filmech báli/bojíte?
19297
ad Tv tipy: chudinka Pamela:-) ad dotaz "kde nám vadí/chybí happyendy": Kdo neviděl filmy Horší už to nebude a Malou mořskou vílu, nechť dál nečte... Happyend postrádám odmalička v morbidní Malé mořské víle, naopak mi lehce přebýval v Stranger than Fiction. Mé nejmilejší konce jsou taková nesourodá množina potoků slz a laviny úsměvu: Lost in Translation, Before Sunrise/Before Sunset, Roman Holiday, Casablanca, My Sassy Girl, Big Fish, Pride and Prejudice. btw. Napadá někoho romantická komedie, kde NENÍ happyend a la happily ever after? ad druhá otázka v TV tipech s bubáky: čeho jste se ve filmech báli/bojíte?
0 0
reagovat

to TrDLo

Na to se nedá nic říct. Různí lidé přemýšlejí různě. A v rámci oblíbené žánrovky fanoušek skousne leccos.

Ale že je ralita nudná, s tím těžce nesouhasím. Realita je to nejvíc vzrušující ze všeho. Zkus ji trochu víc poznat.

Ad sci-fi: To je (byla) zkratka pro vědeckou fikci. Ne pro barevné pohádky s bouchajícími raketkami. Původním záměrem sci-fi (60. léta) bylo přinášet provokující otázky, podporovat přemýšlivost, extrapolovat vědecké úspěchy a jejich dopad na společnost.
Samozřejmě že "sci-fi" a "akční velkofilm" si v samotné podstatě odporují. Proto jsem rád za Drtivý dopad a další jemu podobné (Koule, Alien Planet, Válka světů), umírněné a inspirující filmy. Když chci vidět Willise v akční jízdě, podívám se na Smrtonosnou past nebo Pátý element.
19275
Na to se nedá nic říct. Různí lidé přemýšlejí různě. A v rámci oblíbené žánrovky fanoušek skousne leccos. Ale že je ralita nudná, s tím těžce nesouhasím. Realita je to nejvíc vzrušující ze všeho. Zkus ji trochu víc poznat. Ad sci-fi: To je (byla) zkratka pro vědeckou fikci. Ne pro barevné pohádky s bouchajícími raketkami. Původním záměrem sci-fi (60. léta) bylo přinášet provokující otázky, podporovat přemýšlivost, extrapolovat vědecké úspěchy a jejich dopad na společnost. Samozřejmě že "sci-fi" a "akční velkofilm" si v samotné podstatě odporují. Proto jsem rád za Drtivý dopad a další jemu podobné (Koule, Alien Planet, Válka světů), umírněné a inspirující filmy. Když chci vidět Willise v akční jízdě, podívám se na Smrtonosnou past nebo Pátý element.
to TrDLo
0 0
reagovat

Armageddon vs. Drtivý dopad

To vůbec jde srovnávat? Asi jsem divnej, ale já se na ty dva filmy dívám podobně jako třeba aktuální Transformers a Transmorphers. Armageddon mi přijde jako velkofilm, kterej si spousta lidí bude pamatovat a zůstane zapsán ve statistikách nejpopulárnějších filmů určitýho období.

Je to prostě moje guilty pleasure. Létající meteory, výbuchy, kráter v paříži, bruce willis na ropné plošině hrající golf a střílející z brokovnice, NASA, raketoplány, prezidentův proslov, americký vlajky, "top secret", procházky ve skafandrech. To všechno namixované s "drsnými" a "vtipnými" (po americkém způsobu) hláškami a především - a to je podstatné - naprosto dokonalým soundtrackem. Film s velkým F.

A že je to nereálná americká hloupost? No a? Vždyť o to právě jde. Jak jsem napsal do jedné slohové práce: "Realita je nuda, ať žije sci-fi". A pokud je ta sci-fi ještě prostoupená USA, tak boduje dvojnásob...
19270
To vůbec jde srovnávat? Asi jsem divnej, ale já se na ty dva filmy dívám podobně jako třeba aktuální Transformers a Transmorphers. Armageddon mi přijde jako velkofilm, kterej si spousta lidí bude pamatovat a zůstane zapsán ve statistikách nejpopulárnějších filmů určitýho období. Je to prostě moje guilty pleasure. Létající meteory, výbuchy, kráter v paříži, bruce willis na ropné plošině hrající golf a střílející z brokovnice, NASA, raketoplány, prezidentův proslov, americký vlajky, "top secret", procházky ve skafandrech. To všechno namixované s "drsnými" a "vtipnými" (po americkém způsobu) hláškami a především - a to je podstatné - naprosto dokonalým soundtrackem. Film s velkým F. A že je to nereálná americká hloupost? No a? Vždyť o to právě jde. Jak jsem napsal do jedné slohové práce: "Realita je nuda, ať žije sci-fi". A pokud je ta sci-fi ještě prostoupená USA, tak boduje dvojnásob...
Armageddon vs. Drtivý dopad
0 0
reagovat
Tak to ja videl i Bonda i MI3 3x a jednoznacne Ethan vitezi, Bond ma chyb mnohem vic a nektere proste nehodlam zkousnout (s nicnetusici Vesper opravujici defibrilator na prvnim miste), ale porad je Bond velice slusny film., MI3 je vsak o kus lepsi.
19268
Tak to ja videl i Bonda i MI3 3x a jednoznacne Ethan vitezi, Bond ma chyb mnohem vic a nektere proste nehodlam zkousnout (s nicnetusici Vesper opravujici defibrilator na prvnim miste), ale porad je Bond velice slusny film., MI3 je vsak o kus lepsi.
0 0
reagovat
No nevšiml jsem si, že by M:I:III byla nějak výrazně redakcí glorifikovaná, popravdě začínám mít pocit, že někteří uživatelé si domácí pošťuchování u různých filmů těžce mylně vysvětlují.
19267
No nevšiml jsem si, že by M:I:III byla nějak výrazně redakcí glorifikovaná, popravdě začínám mít pocit, že někteří uživatelé si domácí pošťuchování u různých filmů těžce mylně vysvětlují.
0 0
reagovat
Redakcí Moviezone glorifikovaná MI:3 mě dost zklamala. Nevyužitej potenciál jinak mrazivého Phillipa Seymoura Hoffmana (úvodní pětiminutovka je bomba), PG-13 (slušná mluva, žádná krev) se sice zdařilými akčními scénami, ale příběh poněkud odfláknutý. A některé věci by vyloženě zasloužili vystřihnout - svatba Ethana Hunta podle scientologických tradic a konec by taky zasloužil přepsat. Můžu se vám zdát jako kibic, ale když to srovnám s novým Bondem, tak je to fakt slabota. Ving Rhames a Maggie Q jsou ale fakt cool.8)
19265
Redakcí Moviezone glorifikovaná MI:3 mě dost zklamala. Nevyužitej potenciál jinak mrazivého Phillipa Seymoura Hoffmana (úvodní pětiminutovka je bomba), PG-13 (slušná mluva, žádná krev) se sice zdařilými akčními scénami, ale příběh poněkud odfláknutý. A některé věci by vyloženě zasloužili vystřihnout - svatba Ethana Hunta podle scientologických tradic a konec by taky zasloužil přepsat. Můžu se vám zdát jako kibic, ale když to srovnám s novým Bondem, tak je to fakt slabota. Ving Rhames a Maggie Q jsou ale fakt cool.*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se