Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Spacey končí?


ikona
imf
kevin spacey
 

Když máte v Hollywoodu krizi středního věku, koupíte si Porsche. Když to nepomůže, začnete usilovat o Oscara. Vyhrajete ho (Obvyklí podezřelí). Začnete usilovat o druhého, abyste všem dokázal, že to nebyla náhoda. Vyhrajete ho (Americká krása). Zkusíte si zahrát záporáka v nejdražším filmu sezóny (Superman se vrací). Všichni vás chválí. Zkusíte něco zrežírovat (Za mořem). Všichni vás chválí. A co dál? Golf? Přirozeně!

Kevin Spacey toho stihnul za posledních dvanáct let víc než většina jiných herců za celý život. Před Obvyklými podezřelými ho znal málokdo, dnes si ho pro změnu málokdo dovolí neznat. Během týdne však oficiálně ohlásil, že končí s aktivní hereckou kariérou. Za hradbou prázdných slov prosvítá naděje, že to není jednou pro vždy. Všichni víme, že podobná slova už jsme z úst mnoha herců slyšeli mnohokrát. Např. Christopher Lee "končil" už v 80. letech a, díkybohu, pořád se ještě nerozhoupal. U Spaceyho to ale zamrzí, protože jeho aktivní hollywoodská kariéra ještě nestačila zešednout a v necelých padesáti by mohl odehrát ještě tuny rolí.

Je nejisté, na co se teď americký rodák vrhne, ale raději bych netruchlil předčasně. Bez ohledu na ukončení kariéry ho letos ještě uvidíme v komedii Fred Claus a v příštím roce se mihne v karetním filmu "21". Nechci být prorokem, ale myslím si, že moc amerického dolaru je silnější než Spaceyho předsevzetí. Alespoň v to doufám. Nemyslím si, že by končil proto, že by měl hluboko do kasičky... určitě má spoustu plánů, ale mě osobně by na stříbrném plátně chyběl. Zůstala by tam po něm velká černá díra, bez záplaty v dohledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace