Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Líbejte se dál...


ikona
imf
samuel l. jacksonsequel
 

Vzpomínáte na Dlouhý polibek na dobrou noc? Fajnový akční film, za jehož scénář dostal Shane Black (ten Shane Black co sepsal Smrtonosnou zbraň nebo Posledního skauta) pohádkové čtyři miliony dolarů. A to prosím před víc než deseti lety. To bylo období, kdy ještě uměl Renny Harlin točit fajnové filmy a měl za manželku Geenu Davis. Pak natočil Ostrov hrdlořezů a všechno bylo rázem jinak. Po Silách temna (Covenant) už by mu asi nikdo nesvěřil ani televizní pilot, ale Samuel L. Jackson zjevně přemýšlí jinak. Postava z Dlouhého polibku, trochu ošuntělé soukromé očko, patří v jeho filmografii k nejoblíbenějším a tak by se vůbec nebránil případnému pokračování. Dokonce Harlina oslovil a společně teď hodlají zahrát stereo prosíka u studia. Nápady jim rozhodně nechybí a absenci Geeny Davis hodlají vynahradit její dospívající dcerkou, ze které též vyrostla mimořádně ostrá holčina, co si krájí chleba motorovou pilou a díry do sýru dělá kulometem. Ale bude to stačit?

Tenhle koncept pomsty (hlavní hrdinka samozřejmě bude vyšetřovat kam, jak a proč zmizela její matka) je starý jako lidstvo samo a bez Shanea Blacka, který zatím neprojevil žádný zvláštní zájem, se na něj budou jen horko těžko věšet kultovní hlášky, které původnímu filmu dovolují jet vysoko nad rychlostním limitem. A svoje prsty v tom jistě mají i adrenalinové sekvence od Harlina. Film stál tehdy 65 milionů a s eRkovým ratingem vydělal necelých devadesát. Obávám se, že za stávajících podmínek by Harlin dostal maximálně padesát a to by se musel i Jackson stavět na hlavu. Má vůbec cenu to za tyhle peníze točit? Nevím, nevím, jestli to bude koukatelné, když tam každý deset minut něco nevybouchne. A nevím, nevím, jestli o tom vůbec ještě někdy uslyšíme. Pamatujete si na drby o druhém Leonovi, ve kterém se dospělá Natalie Portman vydává na cestu pomsty? Nepamatujete? Tak vidíte. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace