Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Modelína útočí!


ikona
imf
jennifer connellypaul bettany
 

A tentokrát to nebude taková ta milosrdná figurková hmota, jakou známe z filmů od Aadrmanu. Tohle budou naštvaní moduriťáci, se kterými si nikdo nechce zahrávat. Děj Born by určitě udělal radost Janu Švankmajerovi. Modelíny se totiž po domě Paula Bettanyho (Wimbledon, Šifra mistra Leonarda) válí tuny. Je animátor a navrhuje postavičky pro nejrůznější filmy a seriály. Doposud bylo všechno v pořádku, ale když se spolu se svou manželkou Jennifer Connelly (což JE jeho manželka :) přestěhoval do zdánlivě idylické britské vesničky, začalo to jít rychle k čertu. Možná je pod domem indiánské pohřebiště, zasáhli mimozemšťani, nebo Jennifer něco nevhodného snědla (to jsou tři nejoblíbenější techniky, co se týče kříšení zdánlivě mrtvých předmětů), ale jisté je, že teď po domě pobíhá vraždící modelína, která má dostatečný cit v "rukou" na to, aby vrhala nože, lámala kosti a řvala zlostí. V produkci Guillerma Del Tora se nemusíme bát o případné ostřejší scény (že by eRko?) a stop-motion sekvence s modelínou má na starosti specializovaná firma, takže se snad nemusíme bát.

Režisér Daniel Simpson snímkem debutuje, ale od modelíny už si ruce zamazal a strýček Del Toro o něm musí mít vysoké mínění, když mu hned napoprvé svěří áčkové herce a ještě dokope Clivea Barkera k tomu, aby pomohl sepsat scénář. Tomu říkám vstup do první ligy. Paul Bettany a Jennifer Connelly si tak užijí minimálně jedno společné natáčení. Snad po sobě po prvním natáčecím dnu nezačnou házet talíře. Jennifer právě dokončila drama Reservation Road s Joaquinem Phoenixem a Markem Ruffalem, Paul Bettany si pro změnu nedávno odškrtnul z diáře pohádkový Inkheart s Brendanem Fraserem, pod taktovkou Iaina Softleyho (K-PAX).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace