Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nesmrtelný Punisher


ikona
imf
comicspunisher
 

Je to vážně k neuvěření. Jako by nestačilo, že u prvního Punishera s Thomasem Janem jsme se na projekci lámali v pase, přičemž ten film stihnul definitivně znemožnit Johna Travoltu před celým světem, zaručených informací o sequelu neubývá a neubývá. Thomas Jane ho zkrátka chtěl natočit za každou cenu. Když mu seškrtali oblíbené režiséry i vysněný rozpočet, vyhrožoval studiu, že od projektu dává ruce pryč. Všichni si tehdy mysleli, že je to poslední hřebíček do rakve comicsového hrdiny, kterému v žilách koluje pomsta, ale byl to krutý omyl. Mezitím se ozval např. John Dahl (Hráči), ale když zjistil, že Thomas Jane se definitivně nevrátí, dal od režie ruce pryč. Takže nás čeká reimaginace. Nový Frank Castle, nový přístup a nový režisér. Pardon, vlastně režisérka.

V redakci se vždycky hádáme, že opravdu dobré režisérky by se daly spočítat na prstech jedné zdravé ruky. Lexi Alexander by k nim ale mohla patřit. Má za sebou především syrové Hooligans z roku 2005, ve kterých se Elijah Wood proměnil k nepoznání. Ten film umí nakopat divákovi zadek, stejně jako samotná Lexi, která na krbu oprašuje pár trofejí z šampionátů v karate a kickboxu. Chápu, že když se na režijním postu comicsu o nařvaném chlápkovi se slabostí pro bezmeznou brutalitu, objeví ženské jméno, svádí to ke škatulkování, ale nářek fanoušků v diskuzních fórech a volání po tom, aby se vrátil Jonathan Hensleigh, autor otřesné jedničky a jinak vesměs průměrný scenárista? To by nepomohlo ničemu. Lexi alespoň natočila jeden úderný snímek a má šanci dokázat, že i holky umějí zacházet s bouchačkama.

Otázkou zůstává koho obsadit do hlavní role. Už takhle Marvel balancuje na hranici direct-to-DVD titulu, tak proč třeba neříct Lundgrenovi? Kruh by se uzavřel, Lundgren by si naposled pořádně zastřílel a všichni bychom zapomněli na průšvih jménem Inkvizitor, který momentálně obíhá po českých půjčovnách. Jeho jediným kladem je fakt, že Lundgren je pořád ještě ve formě a stáří mu na obličeji vysoustružilo pár fotogenických vrásek. Dejte mu kabát a dvě beretty a nechte předsudky za dveřmi. Je mi jasné, že tohle zbožné přání vyslyšeno nebude a já se budu muset spokojit s Johnem Cenou (nejlíp), ale poslouchá se to hezky, nemyslíte? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace