Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O Uweho nepřijdeme...


ikona
imf
uwe boll
 

Resp. zatím o něj nepřijdou američtí diváci. Společnost Freestyle Releasing podepsala s německým černokněžníkem exkluzivní smlouvu, která zajistí uvedení hned tří Bollových filmů na americkém trhu. Už na podzim se můžeme těšit na kontroverzní Postal, jmenovitě 28. září (o dva týdny dříve by to byla příliš silná káva i na progresivní hlavouny z produkční firmičky, kteří v Bollovi jistě cítí mediální hvězdu... už vidím ty rozhovory v show Jaye Lena a Conana O'Briena :). Největší událostí by však mělo být lednové uvedení Dungeon Siege. Film s rozpočtem 60 milionů dolarů hodlá Freestyle Releasing uvést v širokém nasazení (minimálně 2500 kin) a na propagaci padne dalších 20 milionů. To je na Uweho VELMI slušné. Podle jistých ohlasů bychom se mimochodem Dungeon Siege mohli dočkat v kinech i my. Tak si držte palce. :)

Asi bychom mu to měli nezištně přát. Když bude mít úspěch, třeba stáhne inzeráty z eBay, díky kterým si můžete "vydražit"roli v chystané adaptaci počítačové hry Far Cry. Stačí zaplatit pár tisíc dolarů a vyhrajete víkend s Bollem. Tentokrát bez boxerských rukavic, s velkou pravděpodobností, že vás zastřelí přímo před kamerou Til Schweiger. A to se vyplatí, ne? Třetím filmem ve spolupráci s Freestyle ovšem bude hororový Seed s Michael Paré v hlavní roli. Pokud se Uwemu podaří dovést své nové kamarády k bankrotu, bude se zřejmě Far Cry servírovat pod jinou hlavičkou. Ale určitě se ho dočkáme. Uwe je totiž nezastavitelný, jak jste si jistě ráčili všimnout. Existuje tisíc teorií na to, jak to vlastně dělá, ale pravda... pravda je někde tam venku.

p.s. Na Dungeon Siege se těším. Jasona není nikdy dost. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace