Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superteenageři přicházejí


ikona
imf
comics
 

Vzpomínáte si, jak chtěli Foxové ze čtvrtých X-Menů udělat mateřskou školku a nahradit staré mazáky čerstvou krví? S mutanty to však bude na delší lokte (Wolverinea bychom se mohli dočkat už v příštím roce, Magneta v roce 2009, ale stále to zní spíš jako zbožné přání) a tak se první teenageři se superschopnostmi pravděpodobně objeví u Warnerů. Těm mírný úspěch Supermana dovolil spekulovat nad dalšími comicsovými licencemi od DC Comics a zajímavě se jeví především týmovka Teen Titans, ve které si svá nezletilá dobrodružství kroutí např. Robin, Wonder Girl nebo Superboy. Scénář by měl napsat Mark Verheiden (Smallville) a studio počítá hlavně s tím, že do kina požene fanoušky animovaného seriálu z Cartoon Network.

Ten běžel až do roku 2005 a měl celkem úspěch, což ale neznamená, že bychom měli čekat nějakou bžundu pro děti. Produkující Akiva Goldsman tvrdí, že Teen Titans pojede na stejné vlně jako Batman začíná. To je ostatně oblíbená fráze všech producentů. Vypadá to, že restarty jsou teď oblíbenou frází napříč celým zábavním průmyslem. Ale co konkrétně Teen Titans hodlají restartovat? Jsem z toho mírně zmaten (vlastně víc než mírně). Ale oni už si s tím nějak poradí. Je to přece jenom "další comics". Také vám připadá, že po CGI animácích jde do pekel i comicsový žánr? Teď se obracím s tou otázkou na běžné fanoušky, protože kdo je hardcore a vídá každý adaptovaný comics, ten ví že už v pekle dávno jsme. Ghost Rider, Fantastická čtyřka... je jen otázkou času, než se začnou flákat i ty velké tituly (někdo by mohl naznačit, že ten čas už nastal, ale já jsem na Spideyho pořád ještě docela hodný :) a... Hollywood si bude muset najít novou hračku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace