Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor v plavkách


ikona
imf
terminátor 4
 

Už to není jako to bývalo. Terminátor 4 běží směrem k první klapce a protože Arnie šéfuje Kalifornii, musí se najít odpovídající náhrada. John Connor se jako velitel Hnutí odporu musí utkat s nějakou plechovkou a protože tvůrci nemají dost odvahy, aby po svalovci, dlouhánovi a blondýnce obsadili třeba Afroameričana nebo... mechanizovaného delfína, dostaneme... Marcuse Schenkenberga!

Jo! Nepátrejte v paměti, ani na Googlu. Marcus je Švéd jako poleno a doposud se živil hlavně předváděním spodního prádla. Obrázek na titulní straně vám měl napovědět. Jenže to se tak jednou vypravíte do Cannes, sluníte se na pláži, narážíte hlavou do okolo kotvících jachet a než se nadějete, máte v kapse roli v Terminátorovi. A protože nezvládnete víc než jeden zavilý pohled, obsadí vás jako robota. Marcus sehnal hned čtyři role (castingoví kápové měli zřejmě úpal) a září štěstí. Mimochodem prozradil, že Arnie bude mít ve filmu třicetivteřinové cameo. O vteřinu víc a guvernér bude potřebovat další milion. Jen doufejme, že během tak krátké chvíle stihne někoho vyhodit do vzduchu nebo říct alespoň nějakou pekelnou hlášku. Z Vítejte v džungli víme, že umí být nezapomenutelný i na desetinové ploše, tak si držme palce.

Vlastně bychom je měli držet nepřetržitě, protože čtyřka s tímhle modelem v roli hlavního záporáka vypadá jako nepříliš vydařený vtip. Kristanna se mohla vymluvit na to, že je ženská, ale na co se vymluví Schenkenberg, až se obleče a začne mluvit? Nevím, nevím, jak tohle dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace