Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Síla klepe na dveře


ikona
imf
star wars
 

OK, Lucas možná zrušil ty dva televizní filmy z prostředí Star Wars (ve skutečnosti je ani nikdy nepotvrdil, takže nebylo co rušit), ale v pátek se stejně oslavovalo naplno. Třicet let od zrodu legendy, to musel i ručníkový den stranou. Kdo měl doma ve skříni lightsaber a nevytasil ho ten den v metru, práci nebo na fotbalovém stadionu, ten se nemůže nazývat skalním fanouškem. Hromadně můžeme nesmrtelnost Star Wars fenoménu oslavit s filmem Fanboys, který se bohužel podivným řízením osudu přesunul až na únor 2008. V záloze jsou ale i další projekty, tentokrát přímo od strýčka Lucase.

O animovaných Klonových válkách už asi víte. První animák z tohoto prostředí měl obrovský úspěch a tak se Lucas rozhodnul vytěžit látku do dna a přidat plnohodnotný třetí rozměr. Výsledek vypadá asi takhle. Osobně mi ten comicsový styl vůbec nevadí, je to jasné propojení s původní Clone Wars sérií a několika akčních scén je jasné, že jediovské schopnosti konečně nebudou svázány klasickými omezeními, plynoucími z natáčení v "naší" galaxii. Těšte se tedy na akrobatické kousky, špičkovou choreografii a šílené manévry se stíhačkami. Dřív než na podzim roku 2008 se ale nedočkáte, což z této ukázky rázem dělá prvotřídní mučící nástroj.

Chtěli byste si užít už letos na podzim? Pokud máte konzoli, je tu pro vás řešení. Pokud ji nemáte, budete si ji muset po zhlédnutí následujících ukázek pořídit. Star Wars: Force Unleashed je nová hra od Lucas Arts, která hodlá next-gen možnosti vyždímat do poslední kapky a ukázky naznačují, že to nejsou jen prázdná slova. Mrkněte se sami. Tihle vývojáři si nehrají, ale vy si hrát budete. Force Unleashed by měla být ultimátní Star Wars hrou, která udrží pozornost fanoušků, než přijdou televizní projekty. Chcete se ukousat nudou, nebo sáhnete po joypadu? Volba je jenom vaše.

George se mezitím bude starat o pana Klobouka, další slavnou trilogii, kterou hodlá rozšířit. Čtvrtý Indiana Jones je na cestě a vypadá to, že hlavním záporákem bude... Cate Blanchett. Samotného mě to udivuje, ale docela se mi to líbí. Slibuje to něco nového. A když připravuje něco nového Spielberg a Lucas, nemůže to jít do červených čísel. Vážně doufám, že tihle dva se navzájem dovedou vyvážit a nakonec budeme spokojení. Naděje umírá poslední.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace