Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Urban v poklusu...


ikona
imf
karl urban
 

Když se váš další film jmenuje Run a jedná se o akční thriller, měli byste vědět, že na place jsou povinnou výbavou kvalitní tenisky (i když někteří lidé jsou schopni rychle běžet i bez bot nebo na několikacentimetrových podpatcích... inu, každému co jeho jest :). Karl Urban to snad ví a tak bude jako agent Interpolu použitelný. Jeho mise začíná v Londýně, kde honí podezřelého z vraždy a začne "za běhu" odkrývat velké spiknutí. Že by snaha o dalšího Bournea, tentokrát s Urbanem v hlavní roli? Ten kluk by si pořádného drsňáka do sbírky zasloužil, když už na tom nic netrhne. Film stojí 30 milionů dolarů, což znamená, že pro Urbana v tom bude jen nějaká milionová almužna. Stojí mu to za to běhání?

Asi ano. Navíc si teda většinu času povozí zadek v nějakém tom autě, protože scénář prý obsahuje na sto stránek automobilových honiček. Zajímavé. Vždycky jsem myslel, že scénáře tohle řeší ve stylu všeříkající věty "A teď probíhá divoká automobilová honička". Tenhle zjevně krasopisně rozebírá každé uražené kolo a proraženou nádrž.

Film bude režírovat John McTiernan (Smrtonosná past, Poslední akční hrdina, Rollerball). Překvapení? Měli byste být. John byl po uši v problémech poté co ho FBI obvinila z toho, že křivě přísahal při výslechu, týkajícího se jedné producentské kauzy. Johnovi dokonce hrozilo, že si pár let posedí v chládku. Nakonec se z toho za pomoci právníků dostal a teď se může zase věnovat režírování. Má fanoušky o čem přesvědčovat, protože jeho posledním dobrým filmem byla Aféra Thomase Crowna z roku 1999. Od té doby jen mizerný remake Rollerballu a vojenské drama Basic. Snad mu ta přestávka prospěla a my se máme na co těšit. Když McTiernan chce, tak umí velké věci. Držte si palce nebo držte palce Urbanovi, pokud vám dovolí mu na ně sáhnout. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace