Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bratrovražda v PG?


ikona
imf
bro-jitsu
 

Kdo to nezažil, ten nepochopí. Dobírají si vás za to, že máte dlouhé vlasy a vypadáte jako holka. Kritizují váš vkus v oblékání a vyčítají vám, že ať jdete kamkoliv, vyberete si vždy špatnou obuv. Nechápou vaši zálibu v určitých potravinách a vaši neochotu konzumovat jiné. Chtějí půjčit vaši hlavu (kvůli úkolům), vaše auto (kvůli pochůzkám) a vůbec všechno. Občas se s vámi pošťuchují na hranici regulérní hospodské bitky, jindy na vás upečou podraz přímo před nejbližšími. O kom mluvím? O démonech z Marsu? Ne, řeč je o vašich sourozencích.

Pokud je nemáte, jen těžko můžete ocenit všechny výhody a nevýhody, které z tak unikátního vztahu vyplývají. Nesmíte to podceňovat, protože takové soužití vás ovlivní na celý život. Vyrůstal jsem s jedním bratrem a dvěma sestrami, takže vím o čem mluvím. :) A tuhle problematiku teď hodlá populární televizní společnost Nickelodeon zpracovat do celovečerní podoby. Její filmová odnož je známá výrobou nekonfliktních filmů pro děti, ale v tomhle případě by se mohlo přitvrdit a Dakotu Fanning v hlavní roli by mohl Freddie Highmore v roli vedlejší alespoň tahat za vlasy, shazovat ze schodů nebo by jí mohl nutit ke smrtonosným kaskadérským kouskům s úlisným "To přece zvládneš, ségra". Ale tihle dva v tom pravděpodobně (i když je ta pravděpodobnost malá, protože hrají VŠUDE) hrát nebude. Nickelodeon se zatím raduje z toho, že bude moci natáčet. Právě totiž koupil práva na knížku Bro-Jitsu, ze které to všechno vychází.

Její autor Daniel H. Wilson ji totiž pojal jako klasický manuálu bojových umění (s náčrtky všech škrtících technik a interním návodem pro správné vrhání talířů, plastových tatrovek a plyšových medvídků). Je také autorem mimořádně zábavné knížky "Where's My Jetpack?: A Guide to the Amazing Science Fiction Future That Never Arrived." a především titulu "How to Survive a Robot Uprising: Tips on Defending Yourself Against the Coming Rebellion", který se připravuje u Paramountu. Má několik doktorátů, takže se jeho knihy tváří seriózně, ale zároveň jsou velmi zábavné, protože Wilson umí střílet od boku nejen vědecké analýzy, ale také dobře pointované vtipy. Máme se tedy na co těšit. Pokud máte po ruce sestru, bratra, bratrance nebo sestřenici z Moravy, běžte jim rychle něco provést. Hned vám bude líp. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace