Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pohrajte si s Butlerem


ikona
imf
gerard butler
 

Autoři akčního nářezu Zastav se a nepřežiješ (Crank) mají dobrých nápadů na rozdávání. Mark Neveldine a Brian Taylor už nějaký ten pátek přemýšlejí nad sequelem k adrenalinové honičce s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Teď se však začíná šuškat o dalším projektu. A dalším hrdinovi.

V akčním thrilleru Game se přeneseme do světa budoucnosti, kde virtuální zábava dosáhla velmi sofistikované úrovně. V masivních online hrách už nehrajete jen za virtuální avatary. Ovládáte skutečně lidi! A jedním z nich je Kable, bojovník s nejvyšší úrovní všech schopností a "rankingem", ze kterého herní nepřátelé blednou. Vede nejúspěšnější tým celé hry a zůstává doposud neporaženým bijcem. O pozadí celého projektu však nikdo neví a faktem je, že všechny herní postavy jsou v systému drženy proti své vůli. Kable se to rozhodne změnit. A když ho hraje Gerard Butler, je jasné, proč tyhle neshody nelze vyřešit nad nedělním čajem o páté.

Neveldine a Taylor opět sepíší scénář a postarají se i o režii. Peníze na Game opět zajišťuje Lakeshore Entertainment a tak se snad autorská dvojice nemusí bát o svou suverenitu. Jason Statham se pak pro změnu může bát, že Crank číslo dvě odplouvá do nedohledna. O práci však rozhodně mít nouzi nebude. Nejpozději v březnu příštího roku to znovu rozbalí jako Frank Martin ve třetím Kurýrovi. Luc Besson už se nemůže dočkat, až se vrhne na scénář. Snad nedojde k další degradaci nebo výměně režiséra. Ani Jasonova aura totiž není úplně nezničitelná a pár zbytečných sequelů by ji mohlo rychle poslat k pánu. Teď bychom se však měli soustředit na novou vycházející hvězdu, Gerarda Butlera. Po velkolepé Třístovce čekají toho pořeza velké věci. Možná budete jednou vyprávět vnoučatům, jak jste byli u zrodu nové akční ikony.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace