Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer Night podle Eliho


ikona
imf
eli roth
 

Vzpomínky na třetí Noc plnou trailerů jsou ještě čerstvé a v Hollywoodu už by nás chtěli adaptovat. :) Poté co se zasekly plány na druhý Grindhouse, kterému měl šéfovat Eli Roth a Edgar Wright, nabídnul Roth obratem jinou myšlenku. Projekt Trailer Trash by měl na celovečerní stopáži nabídnout třicet trailerů na fiktivní filmy, přesně v duchu Rothova Thanksgiving, který běží v bloku mezi Planet Terror a Deathproof, které tvoří filmové dvojkombo prvního Grindhouse. Eli Roth naznačil, že by dokázal všechny trailery natočit za relativně rozumné peníze (ale nikoliv zadarmo, protože trailery vyžadují "sestřih toho nejlepšího") a samozřejmě má podporu Wrighta, Rodrigueze a Tarantina, kteří by sami přispěli svými ukázkami. Půlku plánovaných materiálů by prý Roth zvládnul natočit ještě před adaptací Kingova hororu Cell, ale to pouze v případě, že by studio projekt ihned odklepnulo (nenápadné vydírání).

Problém je v tom, že za vším stojí Eli Roth. Nechápejte mě špatně, ten kluk se možná časem naučí slušně točit, ale pokud máme trailerový film s třiceti ukázkami a všechno to budou hororové nebo exploitation filmy, tak lze mluvit o promarněném potenciálu. Na podobně nízkorozpočtový projekt asi nenaženete spoustu slavných režisérů, takže si to Tarantino boys budou muset zase látat na koleně, ale to už předem definuje cílovou skupinu a mizivé tržby. Jsme v uzavřeném kruhu a jakkoliv bych okamžitě zvednul palec konceptu, výsledek si umím před očima načrtnout okamžitě. Tarantino a Rodriguez by mohli přinést trochu pestřejších barev, ale Roth se bude patlat v pomrkávání na hardcore hororové fanoušky a na dobré "parodie" akčních filmů, romantických komedií nebo dalších žánrů prostě nedojde, protože výběr režisérů je příliš definující. A to je škoda. Tak či onak se zatím jedná pouze o další z Rothových šílených nápadů a i když má hlavu a patu, bude hodně pracné studio přesvědčit. Samotný výsledek totiž hlavu a patu mít nebude a propagovat ho bude velmi, velmi těžké.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace