Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor se stěhuje


ikona
imf
terminátor 4
 

Tak a máte to. Tak dlouho se C2 (resuscitované Carolco) rozmýšlelo, co bude dělat se čtvrtým Terminátorem, až to někoho ve vedení přestalo bavit a licence se přeprodala firmě jménem Halcyon Company. Není to tak překvapivé, protože i Terminátor 3 byl z velké míry produkován z nezávislých zdrojů. Teď je však celá licence mimo dosah jakéhokoliv hollywoodského studia a disponuje s ní firma, která zatím natočila jen nezávislý film Cook-Off, který vyhrál cenu HBO na festivalu v Aspenu. Tomu říkám resumé.

V čele firmy stojí především marketingoví experti a finanční ředitelé, takže není ani tak otázkou, jak tihle pánové seženou peníze, jako spíš to, co s nimi udělají. V rámci licence získali i seriál Sarah Connor Chronicles s Lenou Headey v hlavní roli (viz první oficiální obrázek), který by se měl objevit už na podzim v amerických televizích. Tou dobou už by se měly také naplno rozeběhnout přípravy čtvrtého filmu s Terminátory, se kterým to chtějí producenti stihnout do kin v létě 2009. Je to celkem odvážné, když uvážíte, že budou muset znovu navazovat všechny potřebné kontakty s agenturami, herci, štábem a vůbec zařizovat všechno "okolo". Záleží také hodně na tom, kolik budou ochotni do svého velkého "debutu" vrazit. V hollywoodském rybníčku už se v letních blockbusterech pod 140 milionů dolarů nejde, zvlášť v případě sci-fi hitu, kterým by jistě Terminátor 4 chtěl být. Nebude to na Halcyon příliš velké sousto? Přece jenom než se takový Marvel pustil do produkování filmů, pro jistotu ohlásil, že mu pro tyto účely na účtě leží několik stovek milionů dolarů.

Tiskovkám Halcyon Company tak či onak nelze upřít nadšení. A také je jasné, že Terminátor 4 vznikne a to relativně rychle, protože když máte takhle významnou licenci a chcete si udělat v Hollywoodu jméno, půjdete přes mrtvoly. Jen doufejme, že tam mají někoho, kdo rozumí filmu. Když už jsme mluvili o Marvelu, z jeho rozhodnutí mi jde poslední dobou hlava kolem. Ten kdo obsazuje novou adaptaci Hulka je buď génius nebo dokonalý blázen. Edward Norton jako Hulk, Liv Tyler jako Betty Ross a Tim Roth jako Abomination (hlavní záporák)? Do filmu který má být akčnější, než původní verze od Anga Lee? Do filmu který režíruje autor Kurýra? Do filmu který má vydělat nějaké peníze? Asi jsem chodil do špatné mateřské školky, ale vůbec to nechápu. ;)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace