Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucas chystá další Star Wars!


ikona
imf
star wars
 

Že neříkám žádnou novinku? Jenže my mluvíme o hraných celovečerácích. Třetí trilogie? Těžko říct... zatím se mluví o dvou filmech, které se budou odehrávat ve známém Star Wars vesmíru, ale nebudou v nich účinkovat žádní členové Skywalkerovic rodiny. Lucas se zřejmě chystá odstartovat novou ságu z jiného koutu galaxie. Vzhledem k nekonečné mytologii, kterou kolem Star Wars rozpoutaly oficiální i neoficiální romány, počítačové hry a comicsy, je opravdu kde brát náměty. Lucas to prý nadhodil během pracovního oběda, který byl zasvěcen čtvrtému Indiana Jonesovi, ale rozhodně nešlo o žádné přeslechnutí. Samozřejmě nebyl specifikován časový rámec, během něhož by mělo k natočení těchto filmů dojít. Nejblíž je teď nová animovaná série Clone Wars a pak také hraný televizní seriál. Ony dva filmy budou se zřejmě nebudou překrývat ani s jedním z těchto projektů a trikově je zaštítí ILM, takže se nemusíme bát "levných televizních triků".

Lucas také zmínil, že už viděl všechny letní trháky, částečně proto, že na většině z nich dělala ILM a tak měl k dispozici pracovní kopie. Všechny jsou podle něj fajn, až na Spider-Mana 3 (ke kterému ILM triky nedělalo). "Ten film je děsně hloupý. O nových Star Wars také lidé říkali, že jsou hloupé. Ale nejsou." Cokoliv řekneš, Georgi. Jen bys měl svoje slova podepřít činy. O unylosti finálního duelu v Epizodě III už se hádám s Obi-wanovými fanoušky pěkných pár měsíců, chtělo by to nějakou obměnu. Je jasné, že zatím nám k udržování žhavých uhlíků musí stačit tyhle marketingové jiskry, ale čas běží a ty slibované seriály pořád nikde. Ne že bych ke štěstí potřeboval světelný meč, ale Lucas je taková slibotechna, že si zkrátka musím rýpnout. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace