Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračujéém...


ikona
imf
sequel
 

Sezóna se rozeběhla skutečně ve velkém stylu a tak v Hollywoodu zavládnul optimismus. A to znamená i velkorysé ohlašování budoucích plánů. Podobně spokojení ale nejsou v Los Angeles všichni. Takovému Jacku Bauerovi hoří koudel (nebo jak se to dneska říká :), protože po slibném rozjezdu se šestá sezóna rozpadla na sbírku klišé a hodně krkolomných situací, což nijak neprospívá posledním ratingům (ze 13 milionů diváků se show propadla na 10 milionů). Tedy abyste to pochopili, Čtyřiadvacítka má pořád VELMI slušné ratingy, ale producenti jsou holt zvyklí na to nejlepší. A poslední dobou se rojí i naštvané recenze, které vytýkají právě chatrný scénář (vyčítat něco podobného seriálu, ve kterém Kiefer Sutherland pořád běhá po městě a střílí teroristy, to už to musí být nahnuté), poměrně unylou režii a vůbec ztrátu drajvu. Samozřejmě nemá cenu soudit před koncem sezóny, ale už teď je jasné, že šestá sezóna nebude z nejúspěšnějších (ta předchozí měla lepší ratingy i recenze). Bylo ohlášeno, že ať už to dopadne jakkoliv, den sedmý bude pojat v odlišném duchu a producenti se pokusí zamyslet nad celým konceptem. Někteří fanoušci už se nechali slyšet, že kdyby seriál zrušili, bylo by to fajn. Konečně by se totiž dočkali Jacka i na stříbrném plátně. Možná by se to opravdu mělo udělat, dokud není pozdě.

V případě Lostu byl pozdě už loni, ale to si samozřejmě trochu zahrávám s věrnými fanoušky téhle party trosečníků. Klidně na to koukejte, budiž vám přáno, zvlášť když se třetí sezóna prý zas trochu "srovnala" a na ostrově se začínají dít velké věci. ABC se každopádně s Abramsem dohodla, že seriál skončí v sezóně 2009/2010. Protože je však mytologie za tím vším příliš promyšlená (ne, nebudu se posmívat), vydupal si Abrams tři sezóny. Nevzniknou tak pouhé dvě po 24 dílech, ale tři po 16 dílech. ABC je bude muset do určeného času odvysílat, což jí nabídne trochu lepší rozvrstvení než konkurenci. Zřejmě tu nebude tak velká díra mezi sezónami, což jistě fanoušci uvítají. Tak důležitý seriál jako Lost by tím mohl nastartovat novou vlnu kratších sezón a kratších proluk. Už Čtyřiadvacítka naznačila, že se nevyplatí dělat jarní mezery (i když Heroes jsou po minulém dílu stejně sledovaní jako před vynucenými "prázdninami" a Tim Kring už si určitě koupil vilu a Porsche, protože si obojí zaslouží).

A co ten Hollywood? Další tři Spider-Mani jsou, zdá se, na cestě a Sony machruje i s tím, že šestka nemusí být poslední. Řečičky, řečičky. Info o možných záporácích pro čtyřku není nijak překvapivé - Lizard a Carnage. Původce Lizarda se nám v seriálu pohybuje už od jedničky, je to profesor, za kterým chodí Peter Parker pro dobré rady. Píchne si regenerační sérum, vyrobené z DNA jistého ještěra, ale účinky jsou trochu silnější než čekal. Carnage je pak symbiont v těle masového vraha, což vytváří tak silnou kombinaci, že s ní bude Peter potřebovat trochu pomoct. Příběh je skoro příliš předvídatelný. A kde se vezme symbiont? Nezapomeňte, že profesor Connors má ještě ten malý vzorek.

Další pokračování se rodí u hitů, které ještě ani neměly premiéru. Třetí Piráti jsou za rohem a ti čtvrtí na obzoru. Gore Verbinski už má slané vody plné zuby, ale Jerrymu Bruckheimerovi změna režiséra nikdy nečinila problém a Johnny Depp prohlásil, že těch pětadvacet milionů (nejmíň) by se mu hodilo. Překvapivě odvážně se nahlas spekuluje i o pokračování Transformers. Studiu se prý Bayův film líbil natolik, že si předběžně nechalo zpracovat premisu ke dvojce. A... dokonce se chystá i Grindhouse 2. Eli Roth říkal, že by svoje Thanksgiving dokázal natočit během dvou týdnů za pakatel. Bohužel tomu věříme a děsně se toho bojíme. Snad mají producenti v Dimension alespoň trochu rozumu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (74)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace