Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hanks za padesát milionů!


ikona
imf
angels and demonstom hanks
 

Dneska budeme licitovat. Ráno nejdražší scéna všech dob a večer nejvyšší herecký honorář? Už to tak bude! Tom Hanks si snad konečně pořídí kvalitnější vlasy, protože za roli v adaptaci další Brownovy knihy, Angels & Demons, podle neoficiálních zpráv inkasuje buď padesát milionů předem nebo pětatřicet milionů a procenta ze zisku. Dokonce by se mělo jednat o dvojciferné číslo, což při tržbách Šifry (217 milionů v Americe, 758 milionů celosvětově) nejsou vůbec malé peníze. Vlastně jsou to nesmyslně velké peníze. Pochopil to zřejmě i agent modelky Gisele Bundchen, která by se měla ve filmu objevit po Hanksově boku, a řekl si o třináct milionů dolarů. Těm lidem by měl někdo sebrat kalkulačky, nebo jim alespoň seškrtat nuly. Všichni už víme, že Sony utrácí v posledních letech jako šílená (zřejmě jí to dotování Playstationů snad i baví) a film se tak rozpočtem vyšplhá přes čtvrt miliardy. Je to šílené i přesto, že v Andělích a démonech se toho podle všeho děje víc než v Šifře (která vypadá jako film za 40 milionů, ve kterém se omylem ocitli předražení herci).

Dějí se ale ještě šílenější věci. Blade Runner, film s historicky nejvyšším počtem alternativních verzí, se rozhodl že o své prvenství nepřijde. A to i za cenu toho, že se do filmu přitočí nové scény! Pro novou ultimátní edici totiž Joanna Cassidy (představitelka replikantky Zhory) nedávno natočila zbrusu nové sekvence. Po pětadvaceti letech. Nevím jestli v tom má Ridley Scott prsty nebo ne, ale přijde mi to jako další pomyslné dno, po kterém producenti popojíždějí s vrtnými plošinami a snaží se dohrabat dalších a dalších dolarů. Kdo nám zaručí, že tahle verze je opravdu poslední? U George Lucase jsme mohli neustálé předělávání svést na nezastavitelnou senilitu, ale tady jde o chladnokrevně promyšlený kalkul někoho komu je třicet a právě si pořídil druhé Porsche. Z takových lidí mám husí kůži. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace