Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clive Owen bude mezinárodní


ikona
imf
clive owen
 

Zahraje si totiž agenta Interpolu ve snímku International. Jsme rádi, když hraje podobné týpky, alespoň kompenzuje to, že ho nakonec nevybrali jako Jamese Bonda (ano, máme Daniela Craiga moc rádi, ale Clive si to taky zasloužil :). Tedy ne že by si Owen mohl stěžovat. Zahrál si v Potomcích lidí nebo Spojenci a jeho kariéra uhání kupředu jako TGV. A teď ji ještě nakopne Tom Tykwer, který má International točit. Režisér nedávného Parfému zavede britského herce do světa mocných bankovních domů, kde je korupce na denním pořádku. Miliarda sem, miliarda tam, ale pak se jich najednou ztratí větší množství a začnou padat hlavy. A to Interpol nemá rád. Proto je tu Owen a proto jsou tu i všichni ostatní, co mu jdou po krku. Že by chtělo mít najednou každé studio svého vlastního Bournea? Nemáme nic proti. Tenhle bude Sony určitě slušet.

Clive mimochodem už dotočil velmi slibně vypadající Shoot 'Em Up na který se nevím proč těším. Počkat, vlastně vím... všichni tam střílejí ostošest, hraje tam příliš šílený Paul Giamatti a příliš sexy Monica Bellucci. Jak jsem to mohl opomenout. Premiéra ovšem až v září, takže čekání bude dlouhé. Takového Pottera se svět dočká už v červenci, ale jako by nestačily podivné obrázky a neustálé podceňování režiséra (na MovieZone je to národní sport), prosáklo teď pár klepů, že po katastrofálních výsledcích Grindhouse komba (191 minut) se bude nový Potter nějak zkracovat. Obávám se, že jestli se to potvrdí, tak Warneři zažijí útok rozlícených fanoušků a definitivně jako studio skončí, protože budou vypáleni do základu při bitvě, které se zúčastní mnoho nezletilých kouzelníků. Už se těším na ty palcové titulky. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace