Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lesbičky jsou v kurzu!


ikona
st39.6
tatu
 

Není nad to, když si to dvě ženské rozdají přímo na pódiu. Diváci se pohupují v udávaném tempu, protagonistky se řádně zapotí a když číslo konečně skončí, většina obecenstva okamžitě skanduje po dalším. Taky kdo by ne. Člověk si zaplatí za koncert, tak chce pořádnou muziku, ne? Jenže v některých případech samotná muzika nestačí. Zvlášť když se jedná o popíkové teenage zpěvačky, které naposledy cvičily hlasivky školením slavíků někde na Sibiři. S tímhle děvčata neprorazí. Ale kdyby byly lesby…

Dívčí skupinu t.A.T.u (myslím, že se to tak vážně píše) zná asi každý, kdo kdy slyšel o vynálezu jménem rádio. Tyhle dvě Rusandy se proslavily hlavně svým čtyřprocentním vztahem, kterým nás „šokovaly“ v každém klipu a který svého času detailně rozebíralo každé nové Bravíčko. Jenže i ta nejzářivější hvězda jednoho dne zhasne, ať je lesbická jak chce. Téhle došly baterky už pěkně dávno a alternativní zdroje ne a ne naběhnout. Na sklonku roku se ale v Rusku přecejen někomu rozsvítilo a napadl ho spásný nápad, jak tyhle dvě fešandy rozžhnout bez potřeby větších nukleárních hlavic. Prostě si zahrají ve filmu. Jak prosté.

Producenti v Rusku mají toho snížku asi plnou hlavu - biografické drama o dvou lesbičkách, které vlastně ještě ani nevědí, že jsou na holky, chtějí do konce roku za značného sidekickování tATuinek natočit pod velením Rolanda Joffého. V podstatě by šlo o biografii skupiny, zpěvačky tu ale nebudou hrát samy sebe, ale samy sebe. Co že to? Vždyť říkám, že jsou na snížku… Příběhové linie dvou děvčat, která zpěvačky ztvární, se totiž mají střetnout na koncertu samotných t.A.T.u. Je to trochu zmatek, to je fakt, ale nějak ten film okořenit musí, když už je životní příběh obou zpěvaček nudný jak poslední Mr.Bean. Jedna chudá, druhá bohatá, jedna pěkná, druhá hnusná, prostě klasika.

O to víc asi každého normálního člověka zaskočí, že se pod něco takového chce podepsat Joffé. Asi ho neznáte, já jsem si také musel přizvat na pomoc IMDb, nicméně krom letošního Captivity má tenhle šílenec, který se podílel i na filmovém Super Mario Bros., na krku hlavně Misii s Robertem De Nirem. Což už nezní tak strašně. Nic to ale nemění na faktu, že jak Roland tak jeho lesbické duo mají dávno za zenitem. Alespoň si můžou vesele zpívat Nas nědogoňat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace