Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Freddie Prinze Jr. se vrací!


ikona
imf
praha
 

Kdo? Chcete říct, že si nepamatujete Freddieho Prinze Jr.? Jednoho z vrchních überteenagerů své doby, hvězdu Takové normální holky, Wing Commandera nebo obou dílů Scooby-Doo? Ok, podle vašich výrazů vidím, že odpověd zní ne. Freddie vám teď ale osvěží paměť, protože se spolu s autorem seriálu Freddie, Conradem Jacksonem, chystá na opravdu neotřelý a drsný horor jménem Manslaughter, ve kterém parta amerických studentů dovolenkuje na Filipínách a... ne, není to Hostel 3. Tihle kluci náhodou zavraždí (oops) někoho místního a pak se to snaží zakrýt, aby... hmm Tajemství loňského léta 4? Kde je sakra ta neotřelost? :) Důležité ale je, že Freddie má ve filmu cameo! Safra. Myslel jsem si, že camea mají hvězdy, které se vyhřívají na výsluní diváckého zájmu. Asi jsem to špatně pochopil. Film se bude natáčet už v květnu, překvapivě ne na Filipínách, ale v Los Angeles. Hmm, asi už ničemu nerozumím.

Na Freddieho můžete zaletět do L.A., ale kdo zůstane v Praze, má pořád šanci vidět zajímavé věci a zajímavé lidi. Na obhlídce kolem Barrandova můžete potkat prince Kaspiana, mluvící bobry a možná i Lucinku (asi bych ji uškrtil, kdyby se na mě pokusila usmát, přísahám bohu, že nevím jestli bych se ovládnul :). Mnohem zajímavě však zní druhá pražská akvizice - natáčení comicsového Wanted, kterému šéfuje Timur Bekmambetov (Noční hlídka, Denní hlídka), který bude mít pod palcem Angelinu Jolie a zbrusu novou HD kameru, která umí natáčet v rozlišení 4K. Těžko říct, co bych si chtěl osahat radši. Hmm, to bylo nevhodné. Ve Wanted se každopádně objeví i Morgan Freeman, takže pokud byste ho náhodou zahlédnuli v některé z pražských kaváren, nemusíte přemýšlet nad tím, zda máte či nemáte vidiny. V Narnii i ve Wanted se pak objeví James McAvoy a protože jeden film se natáčí na Barrandově a druhý v Prague Studios, je slušná šance, že ho potkáte v tramvaji č. 12. Možná... Třeba...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace