Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer Night #3: Odpočet začíná...


ikona
imf
moviezoneredakce
 

Přestaňte vzpomínat a začněte balit. Od poslední Trailer Night uplynulo takřka šest měsíců, ale čekání je u konce. Přesně za měsíc se dočkají všichni fanoušci trailerů, přednášek a naší potrefené redakce. 4. května 2007 odstartuje již třetí Noc plná trailerů na kterou chystáme všechny potřebné ingredience: to nejlepší, co se od nás dalo za poslední půlrok stáhnout, jeden host, pár raritek na dochucení, spousta chytrých řečí a nějaký ten humor jako bonus. Tentokrát bychom chtěli trochu ustoupit od tradičního vysvětlování základů, to už máte ostatně navrčené od minula. Čekejte tedy detailnější rozbory konkrétnějších věcí, možná i nějakou tu interakci s publikem (ale půjčování mikrofonu si tentokrát rozmyslíme :), nicméně základem samozřejmě bude především promítání trailerů ve všech možných tvarech a velikostech. Detaily o celé akci vám přineseme dva týdny předem, ale protože chceme, abyste věděli, že jsme na vás nezapomněli a mohli si předem udělat čas, máte to tady černé na bílém.

Vracíme se mimochodem do starých známých prostor kina Světozor (Václavské náměstí), které pojmou na čtyři stovky nadržených ukázkomilů. Jakmile bude možné rezervovat lístky, dáme vám vědět, stejně jako o podrobnostech bohatého a nevyzpytatelného programu, jenž bude po dvou (až tří)hodinové akci následovat. Těšíme se na vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace