Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Australská elita v akci!


ikona
imf
baz luhrmann
 

Zajímá vás kdepak se nám toulá Baz Luhrmann? Momentálně se usadil v městečku Bowen a KONEČNĚ začne točit svůj slibovaný epos jménem Australia. Vysněný projekt si prošel opravdovým peklem, když měl slavný filmař problémy s producenty, posléze s australskými filmovými odbory a nakonec mu uteklo hned několik herců, protože prostě neměli dost trpělivosti. Teď je ale všechno jinak a do první klapky už zbývá necelý měsíc.

Luhrmann nakonec pro svůj projekt získal Nicole Kidman, Hugha Jackmana a 130 milionů dolarů. Upozorňuji vás, že Moulin Rouge stál nějakých padesát a i když doba pokročila, podobná suma je pro Luhrmanna vstupenkou do říše snů. Jen si vzpomeňte na to, co umí s kamerou a hned vám vyraší studený pot na čele ze všeho toho očekávání. Tím spíš že Baz se nijak netají tím, že tohle by měl být majstrštyk, jeho pocta Austrálii a definitivní dílo. Děj se odehrává ve dvacátých až čtyřicátých letech minulého století a jeho hlavními hrdiny jsou dědička obrovského statku (Nicole Kidman), místní honák ošlehaný všemi dostupnými větry (Hugh Jackman) a obrovské stádo dobytka (cca 2000 kusů). V principu jde tedy o road trip. Nesourodá dvojice musí všechny ty krávy přesunout z místa A do místa B, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost.

Kromě masových scén s dobytkem, ve kterých bude jednu z hlavních rolí hrát úchvatná australská příroda, máme také slíbeno japonské bombardování a další lahůdky, při jejichž líčení se Baz Luhrmann určitě v koutku duše usmívá. Pokud budete mít cestu kolem, můžete se v rámci turistických dnů na natáčení podívat osobně. My ostatní si počkáme minimálně do příštího roku. Baz od Moulin Rouge nic kloudného nenatočil, takže těch pár měsíců to snad ještě vydržíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace