Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animáky se Stillerem


ikona
imf
animovanýben stiller
 

Včera jsme prozradili, co plánují animátoři od Aardmanů (potažmo od Sony) a dneska tasí karty na stůl Dreamworks (Pixaři mají esa v rukávu a odhalují je velmi, velmi opatrně). O tom že Ben Stiller pracuje na sequelu k Madagaskaru asi víte, ale teď se profláknul jeho další animovaný projekt s názvem Master Mind. Děj se nese v duchu Úžasňákových, ale z trochu jiné strany - hlavním hrdinou je totiž záporák. Ten začne mít těžkou hlavou ve chvíli, kdy definitivně porazí svou nemesis, superhrdinu Übermana. Překvapivě zjistí, že "svět už není takový jako býval" a věci se rozhodně nemění k lepšímu.

Stiller velmi pravděpodobně namluví některou z klíčových postav a hlavně bude snímek produkovat. Režie se ujme dvojice Cameron Hood a Kyle Jefferson, která dostala prostor v rámci kraťasu před loňským Za plotem. Teď mají hoši na krku animák. I když "teď" se rovná spíš roku 2011/2012. Na projektu se teprve začíná pracovat a tak nás čeká veledlouhá cesta. V tomhle se strategie Dreamworks a Pixaru radikálně liší, protože Pixar ohlašuje vždy maximálně dva roky předem, tj. většinou se dozvídáme o titulech, na nichž se už pěkných pár měsíců či let pracuje. Všichni tak víme, že napřesrok nás čeká story o robůtkovi jménem Wall-E a v roce 2009 pak již druhé pokračování Toy Story. Sequely animáků a dětských filmů obecně jsou vůbec nějak v módě, protože Dreamworks podle všeho chystá i Small Soldiers 2. Kdyby ho znovu točil Joe Dante, asi bych si dal říct.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace