Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keanu vs. Forest


ikona
imf
forest whitakerkeanu reeves
 

David Ayer (Training Day, Drsný časy) má na dobré herce štěstí. V jeho nejnovějším filmu (scénář i režie) The Night Watchman si totiž zahraje nejen Keanu Reeves, ale i ještě čerstvý oscarový laureát Forest Whitaker. Premisa se je jednoduchá - Reeves hraje policajta ostrého jako žiletky, který však bude muset ve světle svých posledních akcí přehodnotit svůj přístup. Whitaker zosobní jeho kámoše ze sousední jednotky, který sleduje, jak se jeho kolega mění před očima a nakonec se rozhodne zasáhnout. Bude to zcela jistě drsné, dojemné a herecky vybroušené, ale... rozhodně nijak originální.

Stačí si bleskově zrekonstruovat zápletky Training Day a Drsných časů a možná vás napadne, že by měl Ayer konečně zahodit tu příručku, kterou k psaní scénářů používá. Hlavní hrdina-zmetek se chová jako zmetek, až se něco ošklivě podělá a on zjistí, že pokud nepřestane zmetkovat, tak ho to bude stát mnohem víc než propadlou průkazku do videopůjčovny? A dušínovský archetyp ve vedlejší roli jako symbol kontrastů každodenního života? S tím jděte k čertu. Ayera většinou zachraňuje bezchybné prostředí, především proto že na ulici zažil mnohé. Pokud ale v ději neudělá zásadní změny, obávám se, že potřetí už mu takové klonování nemusí vyjít. Bez ohledu na kvalitní herce a uhlazenou režii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace