Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Duchovny zpátky v TV


ikona
imf
david duchovny
 

Tentokrát bez saka a plakátu se zelenými mužíčky za zády. Sám Duchovny vlastně ani neví, koho vlastně hraje, což zní velmi podezřele, když už má (zatím bezejmenný :) seriál odtočený hodinový pilot. Během tiskovky Duchovny prohlásil doslova toto: Není to doktor, není to právník, není to policajt, není to hasič, není to agent FBI a nedělá pro mafii. Je to spisovatel, který nepíše. A to se mi líbí.

Nikdo z důvěryhodných zdrojů nedokázal potvrdit, jestli byl David střízlivý, ale jeho nový seriál poběží na kabelovce, což mimo přítomnosti rozličných sprostých slov znamená, že se v něm může dít v podstatě cokoliv. A to samo o sobě je pozitivní, pokud na to pohlédneme Duchovnyho optikou.

O něco méně zmatená, ale přinejmenším stejně tajemná, byla zmínka o možné přípravě druhého celovečerního filmu na motivy Akt X. Už to patří k folklóru, jenž David praktikuje ve všech rozhovorech, ale tentokrát zmínil, že Chris Carter byl na koberečku u Foxů a momentálně se ladí podmínky spolupráce. Gillian Anderson (mohli jste ji vidět např. v Posledním skotském králi... stárne do krásy) by se prý účasti ve filmu rozhodně nebránila a tak je to skutečně hlavně na Carterovi a jeho přesvědčovacích schopnostech. Foxové jistě vědí, že Akta X jsou stále silnou značkou a v dnešním Hollywoodu, kde je inspirace ohroženým živočisným druhem, má agent Mulder slušné šance. Stačí ho jenom trochu oprášit a my ho rádi vezmeme na milost. Natáčení celovečeráků se chce David věnovat i nadále, práce na televizním seriálu mu zabere max. 11 týdnů (kabelovky mají kratší sezóny), což byl mimochodem jeden z hlavních důvodů, proč k účinkování svolil.

Je velmi zábavné, že Duchovnyho nový film The TV Set se odehrává v prostřední televizních producentů. Duchovny v něm hraje scenáristu, který se snaží dostat svůj televizní pilot do hlavního vysílacího času a musí při tom ukecávat producenty, kočírovat mladé herce, uklidňovat těhotnou manželku a nebrat příliš vážně svého naivního manažera. Zní to dost zajímavě, má to eRko a poběží to asi tak ve dvaceti kinech. Držme si palce, abychom nepropásnuli alespoň DVD release.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace