Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Milionová Emma


ikona
imf
harry potter
 

Vyrostli a dostali rozum. Warneři museli tušit, že to jednou přijde. I když byly smlouvy na filmy s Harrym Potterem napsány mimořádně těsně, tak aby ani myška neproklouzla ven a představitelé hlavních rolí odehráli všech sedm dílů (fanoušci zkrátka potřebují svou návaznost a svou jistotu), přesto se posledních pár měsíců začala čeřit hladina. Je jediný způsob, jak zalomcovat neprůstřelnou smlouvou a v Hollywoodu se to dělá od nepaměti. Zkrátka začnete zcela svobodně a beztrestně dělat brajgl. Jessica Biel se např. svého času vyvázala ze soap opery 7th Heaven tím, že nafotila sérii odvážných fotek pro Maxim. Image nevinné holčičky byla rázem pryč a producenti se jí ještě rádi zbavili. Chytré děvče. Tady to ale funguje trochu jinak. Britské trio nechce opustit kouzelný zdroj příjmů, chce prostě trochu víc otevřít kohoutky.

Když přestaly fungovat narážky na to, že všichni jsou unavení tempem natáčení a domácími učiteli matematiky, začal to Daniel Radcliffe řešit trochu důrazněji. Vydal se na divadelní dráhu a rovnou se na jevišti odhalil. Jako úplně odhalil. A s nahým koněm v jedné místnosti. Sérii fotek která oběhla internet tu zveřejňovat nebudeme. Po pár dnech producenti ujistili veřejnost, že Daniel si zahraje ve všech zbývajících dílech Pottera. Úkol splněn, kapříci připluli.

Emma Watson to měla trochu snažší, protože je to žena (nesmějte se, za tři týdny je jí sedmnáct). Prostě si postavila hlavu a řekla, že si nenechá svoje nejlepší roky ukrást pobíháním ve školní uniformě a hraním überšprtky. Navíc jí jakýsi fanoušek zkoušel odnést do své jeskyně a to byla ve světlě Radcliffeova vyhrožování ideální "teď nebo nikdy" situace.

Rupert Grint už ani nestihl uvést do chodu svůj vlastní plán. Jeho Ron byl ostatně vždycky kapku ostýchavý. Studio mu zřejmě přidalo bez řečí, protože oznámilo, že VŠICHNI tři hlavní představitelé se objeví ve všech sedmi filmech s Harrym Potterem. Warneři museli trochu krvácet z kasiček, ale když se podíváme na tržby, nemají na to ti herci nárok? Spousta hollywoodských celebrit bere za filmy mnohem víc a výsledná díla jsou na nich mnohem méně závislá. Jde tady přirozeně o zneužívání... diváku, systému a kouzelnických hůlek, ale s tím už se holt musíme smířit.

A co k tomu měli naši výtečníci za proslovy?

Daniel Radcliffe: Role Harryho Pottera je neobyčejnou výsadou a já se samozřejmě těším na dokončení celé série. Jsem té postavě neskutečně věrný a cítím zodpovědnost vůči fanouškům, kteří ty filmy podporují už od začátku. Během natáčení jsem se hodně naučil, získal spoustu kamarádů a potkal lidi, co změnili můj život. Jsem zavázán J.K. Rowling, Warnerům i Davidu Heymanovi, že mi dali tuhle úžasnou příležitost.

Emma Watson: Nikdy bych tu roli nemohla opustit, vždyť Hermiona je moje hrdinka! Mám ji hrozně ráda právě proto jaká je a co pro mě hraní té postavy znamená. Jsem nadšená a zároveň je mi ctí dokončit to, co jsme začali. S chutí si ji zahraji i ve zbylých filmech.

Rupert Grint: Ron Weasley se stal velkou součástí mého života a to nejen proto, že máme oba zrzavé vlasy. Jsem pyšný na to, že jsem tu roli dostal a užívám si každou vteřinu ve světě Harryho Pottera. Na poslední dva filmy se těším, hlavně na to svojí starou dobrou Weasleyovic rodinu a samozřejmě taky na Emmu a Dana. Chci všem poděkovat za podporu během těch uplynulých let, bez vás bychom to nedokázali.

Ještě pár let a dokážou zahrát i Shakespearovy kusy. A takové to byly milé děti...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace