Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Connery v bondovce?


ikona
imf
007sean connery
 

Nebylo by to fajn? Sean Connery přece ještě nepatří do starého železa. Mrkněte se na Petera O'Toolea, ten natáčí víc filmů než průměrný hollywoodský herec a první a nejlepší agent Jejího Veličenstva zatím sedí doma a okopává brambory. Šestasedmdesátiletý Connery natočil poslední velký film v roce 2003 (Liga výjimečných... všichni bychom raději zapomněli), ale ještě v roce 1999 předvedl po boku Catherine Zeta-Jones, že má akční kosti a Bayova Skála z roku 1996 naznačila, že by Bonda zahrál snad i po třiceti letech.

My ale přirozeně nespekulujeme o tom, že by Sean vystrnadil Daniela Craiga z hlavní role. Nová bondovka se mu nicméně líbila a i když prohlásil, že z filmového byznysu definitivně odešel (ani Steven Spielberg s tím zatím nic nesvedl, takže s Connerym ve čtvrtém Jonesovi zatím moc nepočítejte), nyní v jednom rozhovoru naznačil, že by se do bondovského univerza klidně vrátil. Ale producenty by to stálo peníze. Moc peněz.

Že by nejslavnějšímu Skotovi na světě vyschnuly zdroje? Nebo by rád nakopnul fandovskou základnu? Connery žertem zmínil, že by si klidně zahrál Bondova otce, ale vzhledem k tomu, že i Casino Royale operuje s faktem, že Bond osiřel v dětství, když se jeho rodiče zabili při horolezeckém výletu, nedělejte si zbytečné vrásky. Role záporáka by ale od věci nebyla. Poslední pokus Conneryho v téhle oblasti (Sir August De Wynter ze Mstitelů) by sice při pohovoru neobstál, ale na krátko ostříhaný Sean s ďábelským výrazem v očích by byl Jamesovi jistě důstojným protivníkem. A kruh by se nádherně uzavřel. Po úspěchu Casina by si mohli producenti dovolit trochu slastného utrácení, ne? Držme si palce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace