Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Useknutá hlava nikoho nezabije

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tmavomodry svet...dostal eRko :D
15063
Tmavomodry svet...dostal eRko *:D*
0 0
reagovat

Karbous

?)
ved ja viem..
15030
*?)* ved ja viem..
Karbous
0 0
reagovat
2gorecki
No, tak to myslím nefungunje. Rating označuje, zda film obsahuje nějaké scény nevhodné pro děti a ne, zda je film celý vhodný pro děti ve smyslu že se jim to bude líbit. Ne každy film pro dospělé musí mít "R".
14968
[b]2gorecki[/b] No, tak to myslím nefungunje. Rating označuje, zda film obsahuje nějaké scény nevhodné pro děti a ne, zda je film celý vhodný pro děti ve smyslu že se jim to bude líbit. Ne každy film pro dospělé musí mít "R".
0 0
reagovat
Suhlas s Karbousom, cisto informativne ratingy by boli v pohode..
Aspon by som vedel co je sracka pre deti, ktorej sa mam vyhnut ;))
14961
Suhlas s Karbousom, cisto informativne ratingy by boli v pohode.. Aspon by som vedel co je sracka pre deti, ktorej sa mam vyhnut ;))
0 0
reagovat
lubo: :+

okkac: já se spíš bojím lidí, kteří budou schopni z činu takového magora obvinit film nebo hry:-, ti chudáci rodiče sou v tom přece nevinně;)

Karbous: vzhledem k tomu, že v Česku se nic nedělá normálně bych se české verze ratingu dost bál, buď zůstane klasicky skeptická (dodržujte si mě pokud chcete) anebo to nějakej alkoholik (politik) prosadí povinně do zákonna a my se budeme divit what the fuck?:) (viz OSA výpalné)
14960
lubo: *:+* okkac: já se spíš bojím lidí, kteří budou schopni z činu takového magora obvinit film nebo hry*:-*, ti chudáci rodiče sou v tom přece nevinně*;)* Karbous: vzhledem k tomu, že v Česku se nic nedělá normálně bych se české verze ratingu dost bál, buď zůstane klasicky skeptická (dodržujte si mě pokud chcete) anebo to nějakej alkoholik (politik) prosadí povinně do zákonna a my se budeme divit what the fuck?:) (viz OSA výpalné)
0 0
reagovat

mcb

U nás nie. Čo vieš, ako je to v Amerike ;)
14958
U nás nie. Čo vieš, ako je to v Amerike *;)*
mcb
0 0
reagovat

Karbous

to je pravda na co zakazovat filmy, aby klesaly vydelky a muzou opravdu sloutit jenom jako informace....kdyz na to ten jediinec cche jit, tak se stejne se na to dostane...nekdo mu to koupi....ale zase na druhou stranu je tady jistota, ze se na to popripade nedostane diky tomu , ze ho tam nepusti uvadec v kine.....proste by si to meli rodice zjistit...a rating jenom jako upozorneni....to ma byt jako naky prikaz-v doprovodu rodicu?? stejne tam nikdo s rodicma nejde:))
14956
to je pravda na co zakazovat filmy, aby klesaly vydelky a muzou opravdu sloutit jenom jako informace....kdyz na to ten jediinec cche jit, tak se stejne se na to dostane...nekdo mu to koupi....ale zase na druhou stranu je tady jistota, ze se na to popripade nedostane diky tomu , ze ho tam nepusti uvadec v kine.....proste by si to meli rodice zjistit...a rating jenom jako upozorneni....to ma byt jako naky prikaz-v doprovodu rodicu?? stejne tam nikdo s rodicma nejde*:))*
Karbous
0 0
reagovat
Jiná věc je samozřejmě, kdo ty ratingy vytváří...?)
14953
Jiná věc je samozřejmě, kdo ty ratingy vytváří...*?)*
0 0
reagovat
Zkuste se podívat na to zase z té druhé stránky. Takové ratingy mohou být i ku prospěchu věci a v ČR docela citelně chybí. Například když se desetiletý kluk zpetá táty, zda může jít s kámošem do kina na "třístovku", jak má chudák otec vědět, na co to vlastně jeho synátor jde? Ne každý rodič může pátrat po internetu a zkoumat, jestli je ten film vhodný či nikoliv. To sam platí o hrách.
Ratingy jsou dobrá věc, ale pouze jako INFORMACE pro rodiče dětí, neměli by zakazovat nebo cenzurovat. Zakazovat by měli rodiče a to právě na základě jasné informace, kterou jim rating dá..
14952
Zkuste se podívat na to zase z té druhé stránky. Takové ratingy mohou být i ku prospěchu věci a v ČR docela citelně chybí. Například když se desetiletý kluk zpetá táty, zda může jít s kámošem do kina na "třístovku", jak má chudák otec vědět, na co to vlastně jeho synátor jde? Ne každý rodič může pátrat po internetu a zkoumat, jestli je ten film vhodný či nikoliv. To sam platí o hrách. Ratingy jsou dobrá věc, ale pouze jako INFORMACE pro rodiče dětí, neměli by zakazovat nebo cenzurovat. Zakazovat by měli rodiče a to právě na základě jasné informace, kterou jim rating dá..
0 0
reagovat

Gorecki

:D :+
14950
*:D* *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

2Gorecki

Samozrejme ani ja to neberiem nijako vážne, ono modelová scéna mala práve poukázať na absurditu takého prístupu, na fakt, že sa síce budeme i naďalej hnevať na režisérov, ale nakoniec to nebudeme nijako extrémne riešiť (a malému capartovi ten lístok na Pirátov napokon predsa len kúpime a ešte si k tomu pribalíme aj jeden pre seba ;))
14949
Samozrejme ani ja to neberiem nijako vážne, ono modelová scéna mala práve poukázať na absurditu takého prístupu, na fakt, že sa síce budeme i naďalej hnevať na režisérov, ale nakoniec to nebudeme nijako extrémne riešiť (a malému capartovi ten lístok na Pirátov napokon predsa len kúpime a ešte si k tomu pribalíme aj jeden pre seba *;)*)
2Gorecki
0 0
reagovat

okkac

vecna tema..;)

btw., nalepka ako varovanie je este fajn, nikto ti nezakazuje si ten album kupit;)
14948
vecna tema..;) btw., nalepka ako varovanie je este fajn, nikto ti nezakazuje si ten album kupit;)
okkac
0 0
reagovat

lubo

No, zachadzame uz do toho podla mna prilis vazne, bral som to skor s nadsazkou.
Bud si isty, ze ked budes mat dieta, budes sa na vec pozerat uplne inac a urcite mu nebudes pred zaspavanim pustat svoje oblubene sceny z Commanda. Sice budes vediet, ze tebe to "nic nespravilo", ale budes citit ZODPOVEDNOST. Pise sa mi to tazko a mozno sa tu tymto nazorom degradujem na nejakeho uncool fotra (vek uz na to takmer mam;) ale tot moj nazor..

A mozno trepem blbosti a so synom budem v garazi vyrabat umelu krv a tocit amaterske horory v zahrade za domom a popri tom s nim studovat klasikov zanru;))
14947
No, zachadzame uz do toho podla mna prilis vazne, bral som to skor s nadsazkou. Bud si isty, ze ked budes mat dieta, budes sa na vec pozerat uplne inac a urcite mu nebudes pred zaspavanim pustat svoje oblubene sceny z Commanda. Sice budes vediet, ze tebe to "nic nespravilo", ale budes citit ZODPOVEDNOST. Pise sa mi to tazko a mozno sa tu tymto nazorom degradujem na nejakeho uncool fotra (vek uz na to takmer mam;) ale tot moj nazor.. A mozno trepem blbosti a so synom budem v garazi vyrabat umelu krv a tocit amaterske horory v zahrade za domom a popri tom s nim studovat klasikov zanru;))
lubo
0 0
reagovat

2Gorecki

Ten podvod asi nebol najsprávnejšie slovo. Mal som na mysli také to skalmanie z teoretickej nespravodlivosti, že starší budeme nepriamo (teda cez naše ratolesti) sponzorovať tvorbu duševne nezávadných filmov. Ako samozrejme by sa dalo namietnuť, že nás do toho nebude nikto nútiť, ale predstav si scénu, ako sa od teba tvoj prvorodený dožaduje peňazí na šiesty diel Pirátov Karibiku a ty mu ich nedáš preto, lebo chceš, aby sa režisérom konečne vrátila odvaha nezohýnať chrbty pred všemocnou MPAA - trochu absurdné, nie ?)
14945
Ten podvod asi nebol najsprávnejšie slovo. Mal som na mysli také to skalmanie z teoretickej nespravodlivosti, že starší budeme nepriamo (teda cez naše ratolesti) sponzorovať tvorbu duševne nezávadných filmov. Ako samozrejme by sa dalo namietnuť, že nás do toho nebude nikto nútiť, ale predstav si scénu, ako sa od teba tvoj prvorodený dožaduje peňazí na šiesty diel Pirátov Karibiku a ty mu ich nedáš preto, lebo chceš, aby sa režisérom konečne vrátila odvaha nezohýnať chrbty pred všemocnou MPAA - trochu absurdné, nie *?)*
2Gorecki
0 0
reagovat
Gorecki
Nenapsal jsem to, ale myslel jsem tak, že se najdou určití jedinci (viz. MPAA), kteří za tím vidí jako důvod právě filmy v TV nebo v kinech. Jak si ale spravné napsal, může za to výchova a ne film. Jako metalistu mě taky "sere" jak někdo za tím vidí hudbu. Tady je to podobné jako u filmu ten má MPAA a hudba má PMRC, kterou založila Tipper Gore (ano, manželka Al Gora), díky této organizaci se na CD dává nálepka "explicit lyrics", kontrolují se obaly apod. Dnes už to není tak žhavé, ale v 80. letech bylo i několik soudů, kdy byla obviněna nějaká kapela za to, že svou hudbou zapříčinila sebevraždu nějakého teenagera, který ji poslouchal. Např. Ozzy Osbourne byl obviněn z toho, že v jeho skladbě Suicide Solution je podprahový vzkaz, že se más zabít aj. další nesmyslné obvinění.

Snad jsem to napsal celkem srozumitelně, ale musel jsem se vypsat a doufám, že tam nevadí to sprosté slovo;)
14946
[b]Gorecki[/b] Nenapsal jsem to, ale myslel jsem tak, že se najdou určití jedinci (viz. MPAA), kteří za tím vidí jako důvod právě filmy v TV nebo v kinech. Jak si ale spravné napsal, může za to výchova a ne film. Jako metalistu mě taky "sere" jak někdo za tím vidí hudbu. Tady je to podobné jako u filmu ten má MPAA a hudba má PMRC, kterou založila Tipper Gore (ano, manželka Al Gora), díky této organizaci se na CD dává nálepka "explicit lyrics", kontrolují se obaly apod. Dnes už to není tak žhavé, ale v 80. letech bylo i několik soudů, kdy byla obviněna nějaká kapela za to, že svou hudbou zapříčinila sebevraždu nějakého teenagera, který ji poslouchal. Např. Ozzy Osbourne byl obviněn z toho, že v jeho skladbě Suicide Solution je podprahový vzkaz, že se más zabít aj. další nesmyslné obvinění. Snad jsem to napsal celkem srozumitelně, ale musel jsem se vypsat a doufám, že tam nevadí to sprosté slovo*;)*
0 0
reagovat

Gorecki

:)))
14944
:)))
Gorecki
0 0
reagovat

a4am

ked pozeram na tvoj profil, ty si v detstve travil vela casu pred tou bednou, ze? ;))
14940
ked pozeram na tvoj profil, ty si v detstve travil vela casu pred tou bednou, ze? ;))
a4am
0 0
reagovat
No, ale je treba pravda, ze vsechno dulezite napriklad s intimnich oblasti lidskeho dospivani jsem se dozvedel z televize, a od rodicu s velkym casovym odstupem pozdeji... jako bych nepodcenoval vychovny ucinek televize zase:)
14937
No, ale je treba pravda, ze vsechno dulezite napriklad s intimnich oblasti lidskeho dospivani jsem se dozvedel z televize, a od rodicu s velkym casovym odstupem pozdeji... jako bych nepodcenoval vychovny ucinek televize zase:)
0 0
reagovat

imf

Tak co ich este nerobis? ;)
14935
Tak co ich este nerobis? ;)
imf
0 0
reagovat

gorecki

Konecne si mi dal dobrej duvod proc mit deti. Diky. ;)))
14933
Konecne si mi dal dobrej duvod proc mit deti. Diky. ;)))
gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se